Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Brick, poraďte pls!!

maczech

Otázka

Čau, před chvílí jsem omylem v PSP dal nahrát cizí NUND zálohu a najednou se mi PSP bricklo. Když ho zapnu, kontrolka svítí, když tam dám Pandora baterku a chci spustit flash menu, tak PSPčku problikne display a když počkám asi 5 minut tak se obrazovka zobrazí, ale stačí jeden stisk tlačítka a znova zhasne... Poslepu jsem zkoušel nahrát CFW 4.01, OFW 4.01, Test M33, ale nic nepomohlo, nevím co s tím :cry: prosím poraďte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

:lol::lol::lol: ha ha ha,ech chech,chech....:lol:hih..... bohuzel si mu znicil PSP-flash NAND z dumpu je ta posledni moznost-i pri pouziti :lol: heh...i pri pouziti NAND danyho PSP se muzes PSP podelat jelikoz se flashuje fyzicky dulezita pamet PSP...takze je mi lito ale budto mu koupit novyyyy:lol::lol: PSP a nebo snad jeste zkusti i poslepu udelat NAND...teda jestli vubec opravdu kdyz tam das pandoru se PSP zapne...preju hodne stesti a at to zpravis ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

jo,ses si urco jistej ze si flashnul jinou nand zalohu? ponevadz pri full brickuuuu:lol: (kdyz se podela flash NAND tak co sem slysel tak dojde k full brocku) by nejspis PSP vubec nastartovat nemnelo,erm teda ani se rozsvitit kontrolka,chapes...takze jeste zkus teda poslepu normalne flashnout,na NAND uz radsi prd pac ta bude stejne asi v riti...

EDIT_ ty woe,ty si to PSP jeste zapnul a ukazalo se ti dump completed? ty jenom silis,jenom sis to blbe flashnul,podle me je v poradku :-)

Odkaz ke komentáři

• 0

Jo jsem si jistej, teď jsem poslepu udělal DUMP NAND a i obrazovka mi svítí a je tam: Dump completed. Stačí abych něco zmáčk a vypne se display.. Ale myslim si, že když PSP ještě takhle funguje tak že by to mohlo nějak jít opravit ještě. Jo a než jsem to pos**l, tak jsem tam měl CFW 5.00, záleží na tom?

ted uz si ji neudelas kdyz uz je poskozena... tu sis prave mel udelat pred tim nez si do tojho hrabal

pokud se ti nechyta pandora s DCV7 tak mas smulu... zbyva ti jedine reklamace ve ktere na 100% dostanes neflashnutelne psp...

Pandora se chytá, ale nenaskočí obrazovka.. Až po delší době..

Tak už je to zase v cajku, naslepo jsem vytvořil nové IDStorage a vše zase běhá jak má. Uuuf ..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu