pepindo Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Potřeboval bych poradit kdyš mám hru PAL tak jí vypalím v clon cd rachlostí 2,4x a kdyš jí pak dám do xboxu tak mito napíše at vyčistim leyzr a restartuji xbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neon Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 špatně vypálené toto jsem mi stalo poprvé když jsem pálil první hru a může za to clone od té doby vypaluju jedine Img burn a všechny hry co jsem vypálil jedou na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaveMax Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Ja teda palil v CloneCD a vsechny hry mi jely taky v pohode. Pri rychlosti 2,4x to trvalo zhruba 40min a pri 1x..........taky:D takze sem palil vsechno 1x a u toho se clovek pak nemusi bat, ze by se neco posralo;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 urcite doporucuju img burn je jednodusi a neda se tam nic posrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Neschazujte tady nic na CloneCD:dozey:!! Mám mechaniku LG a používám CloneCD...jsem naprosto spokojen.Pálím rychlostí 2-2,4x a zatím jedno špatně vypálené DVD;), takže to asi programem nebude...:) EDIT:Jinak vypálených DVD je už asi cca.15;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Mi ho neschazujem,jen rikame at zkusi taky img burn at rozlisi problem jesi je to problem softwaru nebo hardwaru nebo DVDcek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepindo Odesláno Říjen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Kdyš sem palil img burn na vistě tak mito vždy vyhodilu nějakou chybu.Počkam aš mi přijdou dvd a skusim to vypalit na xp snat to pude díky.Jo a kdyš mám dvd verbatim DVD+R DL 2,4x jaká je optimální rychlost na vypalování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 2,4 x vic na tehle ani nejde pokud na nich mas napsano 2,4 x a to je myslim optimalni rychlost pro zaruku ze hra bude fungovat sqele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pepindo
Potřeboval bych poradit kdyš mám hru PAL tak jí vypalím v clon cd rachlostí 2,4x a kdyš jí pak dám do xboxu tak mito napíše at vyčistim leyzr a restartuji xbox
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts