tedysek Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Čau stahl jsem si do psp nejaky ten pluigin ty chetay na gta vc v single pl funguje vse ok ale u multaku jde jen gravitace ale nesmrtelnost atd tam nejde nevite co stim? jde to vubec pres multak??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Nepouzival jsem to ale myslim ze v multaku by ti jit nemelo (uz jen z toho duvodu ze cheaty jako nesmrtelnost by pak pouzival kazdy) ale nevim no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 No že to používáš na single, tak to bych pochopil, ale na MP? SRABE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
Čau stahl jsem si do psp nejaky ten pluigin ty chetay na gta vc v single pl funguje vse ok ale u multaku jde jen gravitace ale nesmrtelnost atd tam nejde nevite co stim? jde to vubec pres multak???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts