Rawmen Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Caw, chtěl bych se zeptat jestli má venu si kupovat PSP. Měl bych ho spíše dostat k Vánocům, ale jestli to nejde Flashnout tak to nemá cenu. Prosim odpovězte jestli to jde falshnout . Díkes :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Ty nový ne, kup si kdyžtak něco staršího a nebo psp 2000 kterej má fw do 3.95 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 ze začátku radost jak malé dítě ... po půl roce pořád dobrý ... po roce prodáno ... :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 tak ten novej nejde...ale rčitě to někdo prolomí...když sem dostal slima k vanocum nikdo ho neumel flashnout a po mesici uz to umel kazdej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pukin Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Nevím kde jste všichni vzaly "nové psp", zaláží kde ho kupuješ a jak je tam dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 jestli bys chtěl tak se koukni na muj inzerat psp je už flashle http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=37350 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rawmen Odesláno Říjen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 kingondra007: a nešlo by to bez těch her? a záruka je ještě tedy rok? A ty starý se daj ještě sehnat? myslim jako nové v obchodě?To můžu říct jakej chci firmware? nebo mám říct že chci PSP 2000? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hugo Toxxx1468622122 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Potřebuju radu: Když sem v obchodě a v PSP najedu do System Info a zjistím že FW je do 3.95 tak mám na 100% vyhráno?? A taky jak je to s tím Datartem, když bych si koupil PSP a ikdyž bych zjistil že má FW do 3.95 ale FLASHER řekl že to nejde, mužu to jako zabalit a ikdyž sem to vybalil, zapínal a zkoušel flashnout tak to mužu jít vrátit do 7dnů?? Chcu to vědět jistě a ne odpovědi tipu: Myslím že bys to mohl...chci to vědět předem ale zeptám se radš aj v obchodě, dík borci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Potřebuju radu: Když sem v obchodě a v PSP najedu do System Info a zjistím že FW je do 3.95 tak mám na 100% vyhráno??A taky jak je to s tím Datartem, když bych si koupil PSP a ikdyž bych zjistil že má FW do 3.95 ale FLASHER řekl že to nejde, mužu to jako zabalit a ikdyž sem to vybalil, zapínal a zkoušel flashnout tak to mužu jít vrátit do 7dnů?? Chcu to vědět jistě a ne odpovědi tipu: Myslím že bys to mohl...chci to vědět předem ale zeptám se radš aj v obchodě, dík borci:) pokud nenarazis na tu novou desku a v datartu to do 7dnu jde bere se to jako nevhodny nakup darek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 pokud nenarazis na tu novou desku a v datartu to do 7dnu jde bere se to jako nevhodny nakup darek ale to to zbozi musi byt originalne zabaleno bez vybaleni ne?:D jinak je lepsi zpusob pred koupi rict prodavacovi ze si ho chces vyzkouset...najedes si do system settings a zjistis si FW;) jednoduche :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pukin Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Jenže deska nezávysí na FW ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Jenže deska nezávysí na FW ;-) Oo tak mi ukaz PSP Slim s deskou TA-088 v3 a firmwarem 3.95 a nizsim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hugo Toxxx1468622122 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Mám PSP cca 6hodin:) a mám OFW 3.95 a na krabici písmeno G, chtěl bych vědět jestli tady někdo takovej není at řekne jestli mu to šlo flashnout, radš budu brečet ted doma než třeba v sobotu před flashrem:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pešas Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Mám PSP cca 6hodin:) a mám OFW 3.95 a na krabici písmeno G, chtěl bych vědět jestli tady někdo takovej není at řekne jestli mu to šlo flashnout, radš budu brečet ted doma než třeba v sobotu před flashrem:D nn, je to pravda. TA-088v3 nedokáže spustit firmware nižší jak 4.XX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rawmen Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Mohu se zeptat jakej jsem proved spam a off topic? protože nechápu co je na tom špatného že se na něco zeptám ...:blink: navic je to podle mě k tématu...a když už jsem píšu tak se chci jen zeptat jakej formát karet PSP bere jestli FAT16 nebo FAT32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pešas Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Mohu se zeptat jakej jsem proved spam a off topic? protože nechápu co je na tom špatného že se na něco zeptám ...:blink: navic je to podle mě k tématu...a když už jsem píšu tak se chci jen zeptat jakej formát karet PSP bere jestli FAT16 nebo FAT32 tak napis adminovi kterej ti to dal, nebo alespon ne sem. Treba do Ostatní diskuze. At nemas dalsi bod :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rawmen
Caw, chtěl bych se zeptat jestli má venu si kupovat PSP. Měl bych ho spíše dostat k Vánocům, ale jestli to nejde Flashnout tak to nemá cenu. Prosim odpovězte jestli to jde falshnout . Díkes :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts