brabbit Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 S kámošem jsme si chtěli zahrát GTa LCS ale po načtení mě to napsalo že kominikace s hráčem byla ztracena, nevíte co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 nastavte v nastaveni PSP stejny chanel pro Ad-Hoc a samozrejme musite mit oba zapnuty wifi...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Matador Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 tim to neni...já měl ten samej problém...našli sme se, spustili hru ale najednou to jednoho vykoplo a druhej moh hrát :/ (po 10 vteřinách to vykoplo i toho druhýho) xD takže rada moje je asi si sosnout jinou verzi :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 A máte staženou stejnou verzi hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Taky nam to s kamosem delalo mel ale nekoplo nas to pokazde ale treba jen 1 z 5 tak to zkuste vic krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 my jsme měli taky stejnou verzi hry a taky že komunikace byla ztracena :) až tak po 10 se nam to povedlo :) pak se vybyli baterky :) a jeli jsme to odznova :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.