brabbit Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2008 S kámošem jsme si chtěli zahrát GTa LCS ale po načtení mě to napsalo že kominikace s hráčem byla ztracena, nevíte co s tím ? Citovat
conter Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2008 nastavte v nastaveni PSP stejny chanel pro Ad-Hoc a samozrejme musite mit oba zapnuty wifi...;) Citovat
El Matador Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2008 tim to neni...já měl ten samej problém...našli sme se, spustili hru ale najednou to jednoho vykoplo a druhej moh hrát :/ (po 10 vteřinách to vykoplo i toho druhýho) xD takže rada moje je asi si sosnout jinou verzi :)) Citovat
Daxter Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2008 A máte staženou stejnou verzi hry ? Citovat
Rhapsomanijak Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2008 Taky nam to s kamosem delalo mel ale nekoplo nas to pokazde ale treba jen 1 z 5 tak to zkuste vic krat Citovat
xUltimate Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2008 my jsme měli taky stejnou verzi hry a taky že komunikace byla ztracena :) až tak po 10 se nam to povedlo :) pak se vybyli baterky :) a jeli jsme to odznova :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.