PELUT Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Ahoj, mám PSP chvilku koupil jsem ho od kámoše. Chtěl jsem si dát nějaký pěkný themes a něco jsem tu našel a tak jsem si ho do PSP dal... Jenže ted už mi PSP nechce naskočit! PLS neví někdo co s tím?:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 kam si ty themes nahraval do FLASH01?jestli jo tak se to da vratit jestli do themes tak to nechapu proc by to neslo. jak ti jako psp nenaskoci sviti ti zelena dioda a pak to hasne nebo ti sviti zelena dioda porad a nebo ti nesviti nic a nic ti nejde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PELUT Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 no dioda svítí a pak zhasne... a nahrál jsem to do themes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Takže mas asi brick (cihla) ale da se to vratit spět ,ale budes muset použit pandořinu bateirii. A priste radci použij cxmb plugin , na kterych je mraky schemat a jen si vybiráš v theme setings. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PELUT Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Áha :( Díky za odpověd. PS: to asi budu muset tu baterku koupit co? Já se v tom nevyznám :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 to nedava smysl brick z toho ze dal ptf theme do slozky THEME? to je blbost,to se stat nemuze. takze si musel delat neco jinyho prtoze mit brick z tohohle fakt mozny neni ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PELUT Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 no nic jinýho jsem nedělal... vše šlo v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 kup si baterku nebo si sezen ve svym okoli flashera :D;) mozna to byl taky jen semi-brick...zkus najet do recovery (drz pri startu psp R trigger) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PELUT Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 aha tak už vím v čem byl problém nevědomky jsem nainstaloval plugin který tam je + ten themes je pro 3.90 ja mam 4.01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 tohle se mi stalo taky neni to brick jen spatne tema :) stalo se mi to ale s CXMB :) tak sem normal vypnul plugin v recovery ale u normalka v .ptf??? nikdy sem neslysel...zkus třeba strčit psp do nabíječky :) taky se mi stalo že bylo vybitý natolik že jen blikala diotka a nic :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PELUT
Ahoj, mám PSP chvilku koupil jsem ho od kámoše. Chtěl jsem si dát nějaký pěkný themes a něco jsem tu našel a tak jsem si ho do PSP dal... Jenže ted už mi PSP nechce naskočit! PLS neví někdo co s tím?:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts