Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

prosim o radu

denisan1

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Staci cist,

http://console-forum.net/showthread.php?t=1335&highlight=pro+zacatecniky

http://console-forum.net/showthread.php?t=16887&highlight=pro+zacatecniky

http://console-forum.net/showthread.php?t=10295&highlight=pro+zacatecniky

a hned budes moudrejsi..

Jeste jedna vec.. Jedna se o PSP Fat/Slim nebo PSP 3000? Kdyz jsi to koupila, jaky tam byl firmware (software)? Dost na tom zalezi, ponevadz starsi PSP (s firmwarem 3.95 a nizsi pri koupi) flashnout jdou a novejsi uz ne..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

no mas PSP slim jestli to flashnout pujde ti rekneme kdyz nam reknes jakej Firmware si tam mela kdyz jsi to donesla z obchodu jestli ten 5.01 nebo si na nej updatovala(zvysovala na vyzsi FW) jestli jsi tam mela Firmware 3.95 a nizsi tak je to dobry pukud jsi tam mela Firmware 4.01 a vyzsi tak to flashnout nepujde.

navic jestli jsi to koupila ted nekdy tak jsi dost prodelala protoze zrovna vyslo nove PSP 3000 co ma lehce lepsi vyhody nez starsi PSP slim.

Odkaz ke komentáři

• 0
tak to bohuzel nepujde flashnotu hold budete muset pockat az se chlapikovi co se tomu venuje DaX povede prolomit obranu co maji tyto novejsi verze.. bohuzel... ale hry dneska sezenete za par supu:)

to Anonym

tak ti nevim jestli si slepej nebo co..

EDIT: jelikoz jsme dosli k zaveru ze vas psp nepujde upravit LOCK9at se to tu nezvrhne ve spam...) pokud by jste mela jakekoliv otazky staci mi poslat PM:)

Ty ses nemalej blbecek.. Ono nezalezi, co za FW tam ma ted, ale co tam mela, kdyz to koupila.. A 5.01 se z vyroby nedela, takze je jasne, ze si to musela updatnout - ale z CEHO, z jakeho FW?

K zadnemu zaveru jsme nedosli, PSP 2k flashnout jde (starsi verze), jen se musime dozvedet, pred jakou dobou ho koupila a co za FW tam bylo, nez to aktualizovala..

no mas PSP slim jestli to flashnout pujde ti rekneme kdyz nam reknes jakej Firmware si tam mela kdyz jsi to donesla z obchodu jestli ten 5.01 nebo si na nej updatovala(zvysovala na vyzsi FW) jestli jsi tam mela Firmware 3.95 a nizsi tak je to dobry pukud jsi tam mela Firmware 4.01 a vyzsi tak to flashnout nepujde.

navic jestli jsi to koupila ted nekdy tak jsi dost prodelala protoze zrovna vyslo nove PSP 3000 co ma lehce lepsi vyhody nez starsi PSP slim.

5.01 tezko, ten se na Slimkach z vyroby nedela :dozey: jinak souhlas..

Neprodelala, protoze PSP 3k ma mizernej displej.. a za ten mikrak to nestoji.. Navic, pokud ma starsi slim, pujde ji flashnout, kdyby mela PSP 3k, tak ma smulu hned.

Odkaz ke komentáři

• 0

no ja nevim neco jsem vcera zkousela ale nic se mi tam nenainstalovalo kupovala jsem to loni ziju ve velke britanii mam to ocud kupovane

kdyz chci neco dat do psp tak to jde v poho ale zkousela jsem tam treba dat i nejaky ten prehravac na filmy a nic nevim jsem stoho trosku jelen a kdyz najedu na system settings a potom na system information tak se mi tam ukazuje ze mamsystem software 5.01 tak nevim

ale kdyz najedu na game a potom na PSPtm Update ver tak tam je 2.60 takze to nejak nechapu mam to cele nejak vymazat a udelat to znovu?Mam ktomu takovy cdecko a to jsem strcila do kompu a ono se mi tam hned potom naistalovalo neco a hned i slozky a potom se me to zeptalo jestli chci skusit novou verzi a ja dala jo a tak mozna proto asi je tam ta 5.01 nebo ne?Jestli muzete tak prosim pomozte jinak vam dekuju

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu