andre.11 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Waw tak tady ctu ze zitra by mela vyjit US verze http://www.gamefaqs.com/portable/psp/home/949456.html tak sem zvedavy co Konami na PSP ukaze...ale zadny zazrak necekam po zkusenostech z predeslych verzi na PSP od PES5 se prakticky nic nezmenilo...1 stadion...zadny komentar...a bohuzel nebude v PSP verzi UEFA jako u PS3,PC a Xbox verzi ale jedno obrovske plus taky bude jako kazdy rok...hratelnost...s tou se bohuzel FIFA(PSP) nemuze vubec rovnat....tak uvidime...snad zitra EDIT: sotva napisu ze ma zitra vyjit posunou to na 11.11(US) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 SAVE PES2009 !!!! Zdroj pspiso.com all kits done all transers new players :eg: reira lower case Its the pefect save new emblams for every club, its the best tak uz vyslo...stahuju...zatim piste reakce na hru...co je noveho...atd jak to stahnu pustim se zase do patche a uprav hry...zase mi to totiz neda pokud nekdo nekde narazite na cokoliv o pes2009 na psp...patche...option atd davejte te sem pls slatame z toho neco jako loni...a predloni PES is BEST!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DlouhyPetr Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Cus chci se zeptat stahuju toho PES09 a mam stazeny 2 soubory a jeden je jako rar ale nejde otevrit a druhej neznamy pls co s tiM???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 stahni jinde treba tady http://console-forum.net/showthread.php?t=22335 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Fakt dik je to pak o 50% lepsi btw:nechcete udelat soutez o nejhezci gol??? myslim ze to Will poradal na PES 6 a melo to uspech co vy na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartos Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 nejde my ten SAVE PES2009 piše my to data is corrupteed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pianoblack Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 me to taky nejde..:( pise to Load failed The data is corrupted(80110306)...ale mi to pripada,ze se mi to ani nestahne cele..jakoze mi tam naskoci stahovani dokonceno,ale chybi tam treba 10 b..:(nemohl by to nekdo reupnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 nejde my ten SAVE PES2009 piše my to data is corrupteed Tohle mi delalo u 08, je to zrejme save z vyssiho fw nez mas ty aktualne v PSP.....takze up, up, up.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 neni nekde na netu list tech vsech prikazu tak, aby se dal vytisknout treba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Ahoj lidi. Sehnal sem Options file, kterej změní loga, jména Klubů a nejspíš i jména hráčů (nevim jestli ty byly normálně už v základu) na relná. LINK: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/34223/ULES011760013000.rar_1.05MB.html Návod: 1. Sáhnout soubor 2. Rozbalit soubor 3. Složku ULES011760013000 zkopírovat do ms0:\psp\savedata 4. Hrát Mirrory dělat nebudu. Není vytvořeno mnou. ENJOY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 cekal jsem od pes 09 vic je to ubohe sice dobra hratelnost grafika a infrastructure ale to je tak vse MIZERNY MASTER LEAGUE kdy to konecne zlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Ahoj lidi. Sehnal sem Options file, kterej změní loga, jména Klubů a nejspíš i jména hráčů (nevim jestli ty byly normálně už v základu) na relná.LINK: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/34223/ULES011760013000.rar_1.05MB.html Návod: 1. Sáhnout soubor 2. Rozbalit soubor 3. Složku ULES011760013000 zkopírovat do ms0:\psp\savedata 4. Hrát Mirrory dělat nebudu. Není vytvořeno mnou. ENJOY kdyby ses mrkl o par prispevku nahoru videl bys ze uz je tu ten save asi od ctvrtku jakmile nekdo nekde najdete jakykoliv patch(ne save) na pes2009 hodte sem link...namixujem z 9 zase peknej fotbal:)....dresy,mice,stadiony....cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Fakt dik je to pak o 50% lepsi btw:nechcete udelat soutez o nejhezci gol??? myslim ze to Will poradal na PES 6 a melo to uspech co vy na to.. urcite, ale budem to natacet mobilem nebo jak ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 @andre: Já původně si tohohle nevšim a vytvořil sem novej topic. A nějakej admin to sloučil, takže já nic, já muzikant :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nephyx Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 urcite, ale budem to natacet mobilem nebo jak ?? omfg, o com rozpravas?! Sak v hre sa daju ulozit replaye! no, a hned 2 posielam 1. je nadherna dalekonosna strela 2. spolupraca Larsson a Ibrahimovic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 omfg, o com rozpravas?! Sak v hre sa daju ulozit replaye!no, a hned 2 posielam 1. je nadherna dalekonosna strela 2. spolupraca Larsson a Ibrahimovic to vim, ale zase ti savy davat do psp ?? to si myslim ze je to zbytecny, ale me je to jedno tak, to jsou me goly: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Mno rozhodně to ude v lepší qalitě a bude to líp vidět když si to budeš moct prohlídnout pořádně. Až nějakej hezkej dám, tak určitě pošlu, ale nejspíš to bude sólo, protože hraju BaL a chci si hráče co nejrychlejc Vylevelovat. Hraju za West Ham. Co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nephyx Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Ja som si dal holandsku Eredivision a momentalne hram za FC Twente... akurat si idem do hry dat ten novy option file, tak uvidim, co mi to s nou spravi xD, inak BaL kamera je fajnova :). Dnes som hral 1. krat cez infrastructure, ale dost to lagovalo, kedze som hral s europanmi, a ja som momentalne v USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 pridavejte dalsi goly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Hrajete někdo ten mód Be a Legend? Mě se to hodně libí, konečně pořádná inovace (i když okopírovaná od konkurence). Jen by to chtělo dost poladit kameru, když dostanu míč do běhu tak nevím jestli za mnou nestojí protihráč a stíhat se dívat do radaru fakt nemůžu :) Jinak ale grafické zlepšení na bodu mrazu, postřehl jsem jen vylepšení osobních soubojů a lepší sítě v brankách. Alespoň nové stadiony by mohli autoři přidat. Snad se příští rok dočkáme místo evoluce pořádné revoluce, když bude v názvu 10ka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Mno já hraju jenom BaL. Replay asi upnu behem hodiny mozna. Ty se nestihas koukat na radar? S tim fakt nemam problem. spis s tim abych ji nedal za zapas vic golu jak prumernejch 3 s mym hracem+dalsi 2 s tymem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 BaL si rozjedu v Eredivisie a pak napíšu jak se daří či nedaří:) Jinak časem určitě pošlu nějaký ty goly:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Mno já sem po prvnim zápase se dvěma gólama dostal nabídku od West Hamu tak sem to vzal :) Sme první v tabulce, ani jedna prohra, v základní sestavě sem od 5. zápasu a teď mám za sebou půlku sezóny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 A na jakou hraješ obtížnost? Jinak já chci začít v tý nejslabší lize co tam je a proto volím Holandsko:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 na nejlehčí. a že bych to nějak uměl se říct nedá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.