FrAySr Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Cawes all, chtel bych se zeptat jak mam do PS3 dat hudbu ? Mam Flasku a kdyz na ni nakopiruju hudbu v PS3 mi to oukaze ze nic nenaslo. Predem diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Nenaslo? A mas ve flashce vytvorenou slozku MUSIC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Lukan: Mne to naslo i bez Music... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Staci dat pri vyberu media Trojuhelnik a vybrat moznost Display All (potom se vam zobrazi vsechny slozky na flash) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrAySr
Cawes all, chtel bych se zeptat jak mam do PS3 dat hudbu ? Mam Flasku a kdyz na ni nakopiruju hudbu v PS3 mi to oukaze ze nic nenaslo. Predem diky za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.