Kačisko Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Ahoj, mám takovej problém. Hraju B-Boye ale at dělám co dělám nemůžu udělat Grand Jam. Mohli byste mi pomoc? Poslal bych vám můj save vy byste mi grand jam udělali a poslali save zpět, nejlépe přes icq. Je to myslim že EU verze zde dám link, můžete se pokoušet http://www.edisk.cz/stahni/49298/UCES00249B-BOY.rar_349.98KB.html za odměnu dám 2OO credits a thanks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 OT:sorry ale jakej bys pak mel pocit z toho kdybys to dohrál???Musíš si to udělat sám...v tom tkví podstata hraní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Dej mi icq ,jsem ochoten to udelat , sam jsem to dohral na ps2 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kačisko Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ok, 461866845 edit: hotovo poslány credits a thanks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kačisko
Ahoj, mám takovej problém.
Hraju B-Boye ale at dělám co dělám nemůžu udělat Grand Jam.
Mohli byste mi pomoc? Poslal bych vám můj save vy byste mi grand jam udělali a poslali save zpět, nejlépe přes icq.
Je to myslim že EU verze
zde dám link, můžete se pokoušet
za odměnu dám 2OO credits a thanks
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts