modry.neon Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 lidi jedou vam fklidu vsechny isa na tomto FW?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 uplne v pohode :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 uplne v pohode :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 jj me jedou vsechny az na DEXTERA ktereho jsem stahl chtel spusti a zustala jen cerna obrazovka tak sjem dal HOME a vymazal jsem ju:) btw: bulk: mas to tady dvakrat tak jedno smaz....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 jj me jedou vsechny az na DEXTERA ktereho jsem stahl chtel spusti a zustala jen cerna obrazovka tak sjem dal HOME a vymazal jsem ju:) btw: bulk: mas to tady dvakrat tak jedno smaz....:) Všechna ISA nejdou bez problémů na (zatím) žádném cf. Stále na některá ptořebuješ vloži UMD Disc a přepnout funkci v Recovery menu. Jinak Daxtera jsem včera hrál s cf 3.03 OE-B, takže to bylo možná spíš vada ISO (CSO)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 jj me jedou vsechny az na DEXTERA ktereho jsem stahl chtel spusti a zustala jen cerna obrazovka tak sjem dal HOME a vymazal jsem ju:) btw: bulk: mas to tady dvakrat tak jedno smaz....:) Všechna ISA nejdou bez problémů na (zatím) žádném cf. Stále na některá ptořebuješ vloži UMD Disc a přepnout funkci v Recovery menu. Jinak Daxtera jsem včera hrál s cf 3.03 OE-B, takže to bylo možná spíš vada ISO (CSO)... toz kdyz tam mam UMD tak mi jedou vsechny tak jsem to myslel sry mozna jsem se vyjadril spatne a s tim Daxterem je to mozne ze to bylo spatne ISo zacnu sosat nove 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 jj me jedou vsechny az na DEXTERA ktereho jsem stahl chtel spusti a zustala jen cerna obrazovka tak sjem dal HOME a vymazal jsem ju:) btw: bulk: mas to tady dvakrat tak jedno smaz....:) Všechna ISA nejdou bez problémů na (zatím) žádném cf. Stále na některá ptořebuješ vloži UMD Disc a přepnout funkci v Recovery menu. Jinak Daxtera jsem včera hrál s cf 3.03 OE-B, takže to bylo možná spíš vada ISO (CSO)... toz kdyz tam mam UMD tak mi jedou vsechny tak jsem to myslel sry mozna jsem se vyjadril spatne a s tim Daxterem je to mozne ze to bylo spatne ISo zacnu sosat nove 8) Np ;) jinak u mne má Daxter cca 1,26 GB a funguje normálně bez problémů (zatím) ^^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 jj me jedou vsechny az na DEXTERA ktereho jsem stahl chtel spusti a zustala jen cerna obrazovka tak sjem dal HOME a vymazal jsem ju:) btw: bulk: mas to tady dvakrat tak jedno smaz....:) jak to mam smazat :?: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 jj me jedou vsechny az na DEXTERA ktereho jsem stahl chtel spusti a zustala jen cerna obrazovka tak sjem dal HOME a vymazal jsem ju:) btw: bulk: mas to tady dvakrat tak jedno smaz....:) jak to mam smazat :?: :lol: pres edit... :) :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 dik lidi, ale stejne nebudu upgradovat a necham si 3,02 oe-b.nejak ne to jeste natolik neoslovilo abych si to tam narval..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 mno me to se taky nejdriv nechtelo ale zase dkyz se vsechny programy a a blbosti ted zase budou delat pro 3.03 OE tak jsem do toho sel a taky abych nebyl pozadu jinak je to 100 bezpecny thx D_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
modry.neon
lidi jedou vam fklidu vsechny isa na tomto FW??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts