modry.neon Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2007 lidi jedou vam fklidu vsechny isa na tomto FW??
0 Slipknotyk Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2007 jj me jedou vsechny az na DEXTERA ktereho jsem stahl chtel spusti a zustala jen cerna obrazovka tak sjem dal HOME a vymazal jsem ju:) btw: bulk: mas to tady dvakrat tak jedno smaz....:)
0 BadBoy Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2007 Slipknotyk napsal: jj me jedou vsechny az na DEXTERA ktereho jsem stahl chtel spusti a zustala jen cerna obrazovka tak sjem dal HOME a vymazal jsem ju:) btw: bulk: mas to tady dvakrat tak jedno smaz....:) Všechna ISA nejdou bez problémů na (zatím) žádném cf. Stále na některá ptořebuješ vloži UMD Disc a přepnout funkci v Recovery menu. Jinak Daxtera jsem včera hrál s cf 3.03 OE-B, takže to bylo možná spíš vada ISO (CSO)...
0 Slipknotyk Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2007 BadBoy napsal: Slipknotyk napsal: jj me jedou vsechny az na DEXTERA ktereho jsem stahl chtel spusti a zustala jen cerna obrazovka tak sjem dal HOME a vymazal jsem ju:) btw: bulk: mas to tady dvakrat tak jedno smaz....:) Všechna ISA nejdou bez problémů na (zatím) žádném cf. Stále na některá ptořebuješ vloži UMD Disc a přepnout funkci v Recovery menu. Jinak Daxtera jsem včera hrál s cf 3.03 OE-B, takže to bylo možná spíš vada ISO (CSO)... toz kdyz tam mam UMD tak mi jedou vsechny tak jsem to myslel sry mozna jsem se vyjadril spatne a s tim Daxterem je to mozne ze to bylo spatne ISo zacnu sosat nove 8)
0 BadBoy Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2007 Slipknotyk napsal: BadBoy napsal: Slipknotyk napsal: jj me jedou vsechny az na DEXTERA ktereho jsem stahl chtel spusti a zustala jen cerna obrazovka tak sjem dal HOME a vymazal jsem ju:) btw: bulk: mas to tady dvakrat tak jedno smaz....:) Všechna ISA nejdou bez problémů na (zatím) žádném cf. Stále na některá ptořebuješ vloži UMD Disc a přepnout funkci v Recovery menu. Jinak Daxtera jsem včera hrál s cf 3.03 OE-B, takže to bylo možná spíš vada ISO (CSO)... toz kdyz tam mam UMD tak mi jedou vsechny tak jsem to myslel sry mozna jsem se vyjadril spatne a s tim Daxterem je to mozne ze to bylo spatne ISo zacnu sosat nove 8) Np ;) jinak u mne má Daxter cca 1,26 GB a funguje normálně bez problémů (zatím) ^^
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2007 Slipknotyk napsal: jj me jedou vsechny az na DEXTERA ktereho jsem stahl chtel spusti a zustala jen cerna obrazovka tak sjem dal HOME a vymazal jsem ju:) btw: bulk: mas to tady dvakrat tak jedno smaz....:) jak to mam smazat :?: :lol:
0 Slipknotyk Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2007 bulk napsal: Slipknotyk napsal: jj me jedou vsechny az na DEXTERA ktereho jsem stahl chtel spusti a zustala jen cerna obrazovka tak sjem dal HOME a vymazal jsem ju:) btw: bulk: mas to tady dvakrat tak jedno smaz....:) jak to mam smazat :?: :lol: pres edit... :) :?
0 modry.neon Odesláno Leden 15, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 15, 2007 dik lidi, ale stejne nebudu upgradovat a necham si 3,02 oe-b.nejak ne to jeste natolik neoslovilo abych si to tam narval.....
0 xmarsx Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2007 mno me to se taky nejdriv nechtelo ale zase dkyz se vsechny programy a a blbosti ted zase budou delat pro 3.03 OE tak jsem do toho sel a taky abych nebyl pozadu jinak je to 100 bezpecny thx D_A
Otázka
modry.neon
lidi jedou vam fklidu vsechny isa na tomto FW??
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts