Arcane Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 potřeboval bych, jestli by mi někdo nesepsal, nebo nescreennul nastavení fontu v titulkach, protože to mám rozházený, stíny, velikost,vše. Prostě to samo přestalo fngovat a když se mi je povedlo zase zapnout, tak se to rozházelo. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Míra Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Jinak příště bych zkusil Reset. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 díky moc, ale reset mi vubec nepomuže, protože mám jak tak koukám jinou verzi a nastavení je trošku jiný. zkusim si s tim pohrát :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Arcane
potřeboval bych, jestli by mi někdo nesepsal, nebo nescreennul nastavení fontu v titulkach, protože to mám rozházený, stíny, velikost,vše. Prostě to samo přestalo fngovat a když se mi je povedlo zase zapnout, tak se to rozházelo. díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts