kingondra007 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 čau mam takovi problem něco pres měsic už hraju dotu a celkem my to de a chtěl bych do klanu tam ale potrebuju ventrilo a pomně to chce ip adresu servru ja hraju pres garenu a nikde to nemužu najít neznáte někdo to ip jestli jo trak tomu kdo my to nepiše dam 150crd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 jako ty chces vedet svoji IP adresu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ne svoji ne servru garena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ale to podle me nema ventrilo servr to ma vetsinou kazdej klan atd... ne herni server Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Ale i herní servery mají svoje VT, ale jesus, když ho chceš, proč se nezeptáš někoho od nich, jestli by ti ho nedali ... Pokud nějaký mají ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 protože zakladem provstup je myt ventrilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 no jo ... vsak ho mas ne ? tak se zeptej at ti daji ip na server jinak to jak pises je hruzostrasne ... mel bys misto hrani doty si davat kazdy den nejmene 10 diktatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 jsem dislektik takže mam ulevi i na diktati ve škole takže sry no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 jsem dislektik takže mam ulevi i na diktati ve škole takže sry no dysleksie je porucha cteni ... nevim co to ma spolecneho s pravopisem - i dyslektici muzou umet dobre pravopis(vim to , moje mamka je ucitelka na zakladni skole a o problematiku se velmi dohloubne zajima) Jinak co se tyce pravopisu tak ja taky nejsem dokonaly (viz moje letosni vyhra v cenach fora) , ale tvuj pravopis je primo udesny (hlavne co se tyce I a Y) Ale jestli jsem se te nejak dotkl tak se omlouvam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Pravopis s dislekcii nema nic spolecneho! Pravopis je o uceni, pokud nejsi idiot a jsi schopny ucit se, pak nevidim duvod ze sebe delat idiota. Pokud to je ovsem recese a pises naschval kazde i/y jinak, tak to ok, fakt se ti to dari, protoze to zamenujes opravdu skoro vsude. Ale k tematu.. Stahni ventrilo, nainstaluj a pozadej o IP serveru.. Co to je za hovadinu, ze aby jsi mohl hrat, tak tu IP musis zjistit.. Mozna stoji za zvazeni, jestli te tam chteji.. jestli ti to nerikaji ve smyslu: "Jestli to nechapes, tak te tu nechceme.." ;) To Rixcz: Disgrafik pise necitelne (kdyz pise ruco) a zapomina na pismenka a na hacky carky (taky jen ruco).. S pravopisem to nema spolecneho nic.. Nekolik disgrafiku znam. A 14? To neni vymluva v tomhle veku by uz mel psat solidne.. A s tim klientem jsem to psal ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Říjen 28, 2008 Administrators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 On urcite myslel disgrafik, takze jste idioti vy, co se do nej navazite, navic kdyz je mu 14. :P Tim ze potrebujes ventrilo pro vstup, mysli urcite jen klienta. Potrebne udaje ti po vstupu daji. To Anonym: Kdo se ma v tech odbornych nazvech orientovat. Myslel jsem Dysortografii. :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 je pravda ze ja se taky stykam s dyslektikama i dysgrafikama a nic takoveho nepozoruju ... ok dost OT ... rixi : aha todle ... no tak to je mozne ... ale kdyz sam nevi co mu je tak to je trosku ... podivne ... nemyslis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts