Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 oficial headset

armyk

Otázka

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

To ice 26: Ať už si koupíš jakýkoliv, tak se ti s ovladačem hádat nebude to se neboj:). Ovladač a headset jsou dva odlišné kousky HW. S ofic. HS neuděláš chybu...navíc uvidíš stav baterie v PS3 atd.

Já mám jednu otázku taky. Podařilo se někomu spárovat ofic. PS3 headset s nějakým telefonem??? Mám SE w710i a telefon mi sluchátko vůbec nenajde:(. Nebo odkaz na nějaký seznam podporovaných telefonů, nikde sem žádný nenašel. Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Tak to ho běž reklamovat. Já ho mám a vše běží skvěle.

Ale taky to může být třeba tím, že nemáš zrovna v tu chvíli dostatečnou rychlost netu. Řekni víc, napiš při jaké hře ti to tak chrčí;). Mně třeba u dema RE5 taky kámoš řekl, že prý, když mě poslouchá, tak to hrozně chrčí a nejde mi rozumnět, ale to byl asi problém na jeho straně, protože teď mi jede skvělě. Čistý přenos zvuku a žádné problémy.

Odkaz ke komentáři

• 0

Já mám s tímto headsetem jen dobré zkušenosti, vše jede jak má, tak nvm. Ale je pravda, že občas když hraju se známým, který má ten stejný headset, tak u něj na pozadí taky slyším takové chrčení a někdy je mu špatně rozumět, tak nvm.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu