armyk Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Zdravim, chci se zeptat jestli už někdo vlastní tento hs?:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 to asi těžko, když vychází až 30.11. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armyk Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Tak ho mám doma, je super lepší jak giotech ex-01. Drží pevně na uchu, krásně vypadá. doporučuji!. Daxter: když si koupíš bundle SOCOM s headsetem:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 aha, já mám ten giotech a maximální spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armyk Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Giotech jsem též měl (než ho čokl rozkousal) ale oproti ofiko headsetu je to hrozná kvalita zvuku. Tady není vůbec žádnej šum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 možná si měl jinaej model, já tam nemám ani trošku šumu a kamarádi říkají že mě slyší úplně perfektně, takže nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 tak si chci taky poridi ten new headset, to baleni se socomem, a chci se vas zeptat, jake s tim headsetem mate zkusenosti ? je kvalitni ? Mam ten od giotecku a chci vedet, v cem je ten ofiko lepsi atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 no v cem je lepsi to nereknu, protoze gioteck nemam, ale je suprovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice26 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Nazdárek lidičky, máte někdo zkušenosti z oficoš headsetu na PS3?Mám obavy, když koupim jiný aby se mi nehádal s ovladačem.Prosím poraď te:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 To ice 26: Ať už si koupíš jakýkoliv, tak se ti s ovladačem hádat nebude to se neboj:). Ovladač a headset jsou dva odlišné kousky HW. S ofic. HS neuděláš chybu...navíc uvidíš stav baterie v PS3 atd. Já mám jednu otázku taky. Podařilo se někomu spárovat ofic. PS3 headset s nějakým telefonem??? Mám SE w710i a telefon mi sluchátko vůbec nenajde:(. Nebo odkaz na nějaký seznam podporovaných telefonů, nikde sem žádný nenašel. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice26 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 To PJanis: Jo povedlo mám Nokii N72 a oficoš headset PS3 je to stejné spárování jako s PS3kou. Musíš držet dlouho tlačítko power na headsetu než se ti bude problikávat zelene a červeně a pak vyhledat zařízení mobilem a uložit do mobilu a spárovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Dííííkyyyy mooooc!!! Toto mě nenapadlo (je to tak jednoduché) a do toho návodu sem se nedíval:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leoboss Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Ma nekdo skusenosti s timto org.hf? Me v nem hrozne chrci a slyset neni skoro nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Tak to ho běž reklamovat. Já ho mám a vše běží skvěle. Ale taky to může být třeba tím, že nemáš zrovna v tu chvíli dostatečnou rychlost netu. Řekni víc, napiš při jaké hře ti to tak chrčí;). Mně třeba u dema RE5 taky kámoš řekl, že prý, když mě poslouchá, tak to hrozně chrčí a nejde mi rozumnět, ale to byl asi problém na jeho straně, protože teď mi jede skvělě. Čistý přenos zvuku a žádné problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Já mám s tímto headsetem jen dobré zkušenosti, vše jede jak má, tak nvm. Ale je pravda, že občas když hraju se známým, který má ten stejný headset, tak u něj na pozadí taky slyším takové chrčení a někdy je mu špatně rozumět, tak nvm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
armyk
Zdravim, chci se zeptat jestli už někdo vlastní tento hs?:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.