Wasek2611 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Našel sem docela levně tuhle MS... http://www.kasa.cz/digitalni-foto/koupit/494460/memory-stick-duo/sony-4gb-memory-stick-pro-duo/ myslíte že když je to HG tak to pude do PSP bezproblému ?:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Nevidím žádnej důvod proč by nešla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wasek2611 Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 já jen že je to podezřele levný :-D....a normální typ stojí víc než tenhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ta cena je už skoro normální ale asi bude určitě FAKE radši si připlať 200,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wasek2611 Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 když bude fake tk se mi tam budou jen kousat cso hry ne ? tim ušetřim tk ten gigabajt kterej 200 stojí...tkže...to je jedno ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Los Keshusos Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 když bude fake tk se mi tam budou jen kousat cso hry ne ? tim ušetřim tk ten gigabajt kterej 200 stojí...tkže...to je jedno ne ? bude se ti kousat skoro vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fautzi Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Zajimave mam fake a neseka se mi nic co je v isu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Los Keshusos Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Zajimave mam fake a neseka se mi nic co je v isu omg, mensi zapisovaci i cteci rychlost, takze na to pomalejc tahas data a pri zatizeni se ti to bude kousat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gig56 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 bude to fake já mám 8 GB fake a nahrál jsem si tam GTA:Vice City Stories v .cso i .iso a obojí se kousalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LTRaven Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Lepší je Sandisk http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39432 tuto kartu mám a jsem sní nadmíru spokojen btw non-fake. As myslím že u czc by neměla strašit noční můra jménem FAKE:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Já doporučuju LEXAR z alzy.cz no-fake vysokej přenos a hodně levná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 fake karta je označení pro takovou kartu , která nemá předepsanou rychlost čtení a zápisu.....otázkou je jak "moc" je daná karta fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LTRaven Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Lepší je Sandisk http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39432 tuto kartu mám a jsem sní nadmíru spokojen btw non-fake. As myslím že u czc by neměla strašit noční můra jménem FAKE:) Čtení 15Mb a zápis 5Mb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 fake karta je označení pro takovou kartu , která nemá předepsanou rychlost čtení a zápisu.....otázkou je jak "moc" je daná karta fake Ne, fake = padelek.. OMG.. Tudiz nektere karty jsou fake (padelky) a rychlosti maji (temer) v poradku, takze funguji bezproblemu. Nektere jsou zase tak spatne padelane, ze ukazuji velikost 4GB, ale ve skutecnosti maji 2GB.. apod.. Ale berte na vedomi, ze fake = padelek To, ze je karta pomala, je jen dusledek toho, ze byla zfalsovana! Ale rozhodne fake neni oznaceni pro pomalou kartu! Takze klidne fake muze fungovat a nemusi se nic sekat - protoze nemusi byt tak pomala.. A myslim, ze uz to tu mohu pomalu uzavrit, protoze ted tu kazdej bude doporucovat nejakou kartu a budou tu sami posthunteri. Puvodne se autor ptal na tu Sony. Ta ti pujde np. Kasa je overeny shop, takze ani cena neni podezrela.. Tim je to uzavrene. Do PSP ti pujde samozrejme jakakoliv Memory Stick Pro DUO. SanDisk jsou lepsi nez Sony a zalezi jen na tvejch financich, jak dobrou kartu si poridis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wasek2611
Našel sem docela levně tuhle MS...
http://www.kasa.cz/digitalni-foto/koupit/494460/memory-stick-duo/sony-4gb-memory-stick-pro-duo/
myslíte že když je to HG tak to pude do PSP bezproblému ?:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts