Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Errory!


erwe

Otázka

Po třech měsících jsem se konečně dostal k tomu, že jsem si koupil novou telku, abych mohl pařit.. Xko mi přišlo z Ameriky nefunkční, s RROD. Tak jsem je poslal na opravu k jednomu chlápkovi.. Ten mi je opravil a flashnul.. Dnes je zapojím, hodím do nich DVD, hraju 3 minuty a hra se sekne.. Tak to zkouším zhruba 5x.. Pokaždý to samý.. Tak Xko na chvilku vypnu, zapnu a ukazuje mi to error71. Tak je zase vypnu.. Po 5 minutách zapnu a zase RROD... Je to už normální? Co s tím dělat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Spatna deska.. To xko je evidentni cele rozhozene a typan to neopravil. Na zahranicnich forech radi pri E 71 restart - pokud se to opakuje, je to na reklamaci.. Kdyz ji nemas, tak bych to videl na nove xko (ano blbe odpoved, ale asi ho mas vazne solidne rozhozene).

A normalni to neni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no do nové telky sem vyhodil 15litrů, na nový Xka teď teda rozhodně nemám.. Když si vezmu, že nový stojí okolo 4500.. K tomu výměna mechaniky tak dva litry, aj s flashnutím, když se poštěstí.. Výměna základky by nepomohla?

EDIT: tak jsem nechal půl hodky zaply Xko, jak rikal typek.. po deseti minutach po vychladnuti jsem ho zapl.. zas najelo.. pak se seklo.. tak ho zas zapnu.. ukaze to error79.. vypnu, zapnu.. zas najede..a po minute se zase jeste v dashboardu sekne..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

vymena zakladni desky je pomerne blba ... :D

ja bych to udelal ze bych koupil novy Xko... z tohodle bych vypitval mechaniku a hodil ji do novyho xka (treba kanalizator by ti to hodil), zaruku bys ztratit nemel pokud to bude provedeny ze setrnosti ... ;) pri problemu akorat hodis zpet puvodni mechanilku a posles na reklamaci :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu