BooDha Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Možná tu už tenhle topik nekde lítá ale pro ty jako já co ho nemohli najít ho zakladam znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Tak bych se chtel domluvit kdo by se mnou zapařil Nfs carbon own the city kdo by na mne chtel nachytat rank tak sem vybornej terč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Tak bych se chtel domluvit kdo by se mnou zapařil Nfs carbon own the city kdo by na mne chtel nachytat rank tak sem vybornej terč :D no já bych si s tebou klidně zazávodil ale mám problém vždy když se napojim do hry napíše to 3 2 1 a chybová hláška , udělalo mi to pokaždý když sem si chtěl zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Co třeba Midnight Club LA Remix? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Hej dame carbony??mas icq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 44953343 my icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 chybi ti 1 cislo 449 533 43- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ICQ číslo nemusí mít 9 číslic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 428328988 mam hodne her co bych zaparil :D piste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muthor6 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Určítě bych zapařil taky!:psp: Hlavně nějake závody nebo Naruto UNH2(nvm jestli de po infrastrukture ale myslim ze sem to tam zahlid) ICQ:204713126 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Aha, tak Club Infrastructure bohužel nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Tak kdo by chtel zaparit NFS carbon own the city tak at navrhne datum Podle mne by bylo nejlepsí zejtra kolem 18:00? ALE SEM READY I DNES !:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 no já bych si s tebou klidně zazávodil ale mám problém vždy když se napojim do hry napíše to 3 2 1 a chybová hláška , udělalo mi to pokaždý když sem si chtěl zahrát A co Přesně ti to píše??? Seš dost Blízko u routeru??? Jinak asi nwm :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 sry *449533438 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Zítra bych mohl, musel bych tu kravinu stáhnout (Own The City je děsný... :D ), ale kvůli MP bych to i stáhnul... někde mam i save, ale moje auto asi nebude nijak extra rychlý, moc jsem to nehrál. Otázka je, jestli se jede s tim, co máte v kariéře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Mno newim ja nemam zadny save takže bych musel bud udelat nebo bychom jezdili normalne s tovarnima autama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Tak dneska jsem si to stáhl. "Brzdy sú hotové, jdu to vyzkušat!" (ze 7 vět před smrtí.. Na Stojáka- Ostravák) Tak to zkusim a mozná si svama pak zajezdim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlom5 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Ahoj taky bych zapařil hry jako Fifa 09 nebo NHL 07(Neškodilo by udělat tu nějakou ligu), ale jestli tu jsou i vyznavači pokru tak by jsme mohli dát partičku World series of Poker..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 to sedlom: taky bych zahral fifu, klidne jeste dnes...napis sem do topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.