MCRyan Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Zdravim, chtel jsem se zeptat,jestli je pro hrani multipl. pres wi-fi nejak dulezita rychlost netu, pce ja mam net,na kterym kdyz chci parit CoD1 ,tak se mi seka,takze me zajima, jak je to s PSP?Diky MCRyan Mojito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Tak u psp to bude nejspis stejny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 2 MCRyan: najlepsie by bolo, keby si si to mal moznost odskusat... napr. Medal na PSP mi ide cez NET v pohode na pripojeni, na akom mi NFS Carbon ci NHL odmieta fungovat... tak nahod Medala a skus, ak mas moznost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MCRyan
Zdravim, chtel jsem se zeptat,jestli je pro hrani multipl. pres wi-fi nejak dulezita rychlost netu, pce ja mam net,na kterym kdyz chci parit CoD1 ,tak se mi seka,takze me zajima, jak je to s PSP?Diky MCRyan Mojito
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts