Gerry Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Zdravim!chtel jsem se zeptat,kdybych si koupil mobil ze zahranici,co bych pro to musel udelat aby fungoval take v ceske republice a mas nainstalovanou cestinu!diky za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 nic...ja som si v uk zobral tento fon a bol odblokovany a este tam aj bol slovensky jazyk lol... ked som ho bral dal som si ho aj poistit...a za take 2 mesiace som ho nahlasil ze mi ho ukradli,....takze som ho zobral domov tam predal a dali mi novy...sice bez nabijacky a krabice ale stale lepsie ako nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Dost záleží na telefonu, u většiny to problém není, ale pokud by jsi chtěl například iPhone, tam už pár problému je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 pokud to bude mobil s OS (symbiam, windows mobile ...) ... tak si tam cestinu nahrajes sam doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.