crabman Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Ahojte lidi, chci se zeptat zda když si stáhnu romku, jestli si ji můžu přejmenovat. protože hry stahuju s názvama jako 1234 - xxxx.nds nebo plagv-xcvf.nds Takže bych si je chtěl pojmenovat dle sebe. díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ano můžeš, normálně to tak taky dělám a zatím jsem problém neměl důležité je mít tam tu koncovku .nds Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Jasne, ale uvedom si, ze napr. SuperCard pak save pojmenovava nasledovne napr. pokud je hra: knight rider.nds, tak z toho udela knight~.sav .. a ted si vem, kdyby jsi tam mel jeste nejakou hru knight killer.nds.. proto se to znaci dle tech cisel - je to prehledne a je to jejich unikatni ID, takze se pak nemuze stat nejaky kix.. .. navic, pekne dementni dotaz. To to nemuzes vyzkouset? Se priste zeptej, jestli hru muzes nakopirovat do slozky MUSIC.. omg.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crabman Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Díky. ...třeba ohledně těch savu jsem to nevěděl tak proto se ptám anonymousy 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 u DSTT je to v pohodě - dělá save z celého názvu té hry. ahoj ahoj. nds -> ahoj ahoj.sav ahoj.nds -> ahoj.nds problem s tim sem ještě neměl s přejmenováváním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Já taky ne. Nechávájm to tak jak to je a sem spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
crabman
Ahojte lidi,
chci se zeptat zda když si stáhnu romku, jestli si ji můžu přejmenovat. protože hry stahuju s názvama jako 1234 - xxxx.nds nebo plagv-xcvf.nds
Takže bych si je chtěl pojmenovat dle sebe.
díky za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts