crabman Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2008 Ahojte lidi, chci se zeptat zda když si stáhnu romku, jestli si ji můžu přejmenovat. protože hry stahuju s názvama jako 1234 - xxxx.nds nebo plagv-xcvf.nds Takže bych si je chtěl pojmenovat dle sebe. díky za info
0 xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2008 ano můžeš, normálně to tak taky dělám a zatím jsem problém neměl důležité je mít tam tu koncovku .nds
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2008 Jasne, ale uvedom si, ze napr. SuperCard pak save pojmenovava nasledovne napr. pokud je hra: knight rider.nds, tak z toho udela knight~.sav .. a ted si vem, kdyby jsi tam mel jeste nejakou hru knight killer.nds.. proto se to znaci dle tech cisel - je to prehledne a je to jejich unikatni ID, takze se pak nemuze stat nejaky kix.. .. navic, pekne dementni dotaz. To to nemuzes vyzkouset? Se priste zeptej, jestli hru muzes nakopirovat do slozky MUSIC.. omg..
0 crabman Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2008 Díky. ...třeba ohledně těch savu jsem to nevěděl tak proto se ptám anonymousy 8)
0 Guest Kyssi Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 u DSTT je to v pohodě - dělá save z celého názvu té hry. ahoj ahoj. nds -> ahoj ahoj.sav ahoj.nds -> ahoj.nds problem s tim sem ještě neměl s přejmenováváním
0 sysasysa Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 Já taky ne. Nechávájm to tak jak to je a sem spokojenej.
Otázka
crabman
Ahojte lidi,
chci se zeptat zda když si stáhnu romku, jestli si ji můžu přejmenovat. protože hry stahuju s názvama jako 1234 - xxxx.nds nebo plagv-xcvf.nds
Takže bych si je chtěl pojmenovat dle sebe.
díky za info
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts