Plavcik Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 netusite nekdo, proc se mi iso v pohode nacte, vsechno nastaveni funguje, ale kdyz ma preskocit do vlastni hry, vzdycky se kousne?? dela to i u jinych veci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 me to slape normalne-.---.-.-.-neni to treba FW nebo tak?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plavcik Odesláno Leden 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 ja prave nevim, jsem celkem novacek a moc s tim neumim... kazdopande me to devhook dostane vzdy na 2.71..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skorogram Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 zdravím nevíte někdo co mám dělat když nemůžu najít v peru 2stříbrnou sošku??? měla by být jedna v te vesnici a druhá v těch rozvalinách jednu jsem našel ale nevím kterou a když jsem hrál peru asi 4krát za sebou a podle návodu nebyl jsem schopný je najít je dost možné že je tam nějaká chyba v tom případě nevíte jak to nějak ochcat? mám 99% a chybí mi poslední kus a jsem nasraný že kvůli takové blbosti nemám dokončenou celou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skorogram Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 jinak se jedná o hru tomb rider legend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esc Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 netusite nekdo, proc se mi iso v pohode nacte, vsechno nastaveni funguje, ale kdyz ma preskocit do vlastni hry, vzdycky se kousne?? dela to i u jinych veci..... cau mel sem poobnej problem a kamos mi poradil at si koupim novou kartu ze ta ma je asi fake takze to mozna je tim stahni si test na kartu jestli mas fake tak je to tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.