Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tomb raider Legend

Plavcik

Recommended Posts

• 1 year later...

zdravím nevíte někdo co mám dělat když nemůžu najít v peru 2stříbrnou sošku??? měla by být jedna v te vesnici a druhá v těch rozvalinách jednu jsem našel ale nevím kterou a když jsem hrál peru asi 4krát za sebou a podle návodu nebyl jsem schopný je najít je dost možné že je tam nějaká chyba v tom případě nevíte jak to nějak ochcat? mám 99% a chybí mi poslední kus a jsem nasraný že kvůli takové blbosti nemám dokončenou celou hru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 months later...
netusite nekdo, proc se mi iso v pohode nacte, vsechno nastaveni funguje, ale kdyz ma preskocit do vlastni hry, vzdycky se kousne?? dela to i u jinych veci.....

cau mel sem poobnej problem a kamos mi poradil at si koupim novou kartu ze ta ma je asi fake takze to mozna je tim stahni si test na kartu jestli mas fake tak je to tim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu