pruzkaty Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Zdravim chtel jsem se zeptat, cetl jsem, ze u nekterych her jako je GTA IV je uapotrebi disk jinak se hra seka. Je mozne jako disk pouzit pocitacovej externi disk pres USB ? Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 myslim ze nee ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 někdě jsem už viděl návod , ale je to celkem složitý a nevyplatí se to... 20gb hdd se dá sehnat okolo 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Koukni se na www.aukro.cz, lidi tam nabízejí disky celkem levně. Tady máš třeba 20GB - http://www.aukro.cz/item466343397_original_hdd_xbox_360_orig_microsoft.html chce za to 400kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Diky za tim casem si ho poridim, ted uz mi nezbyvaji penize, ptal jsem se protoze, mam na stolku 500 GB externi disk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pruzkaty
Zdravim
chtel jsem se zeptat,
cetl jsem, ze u nekterych her jako je GTA IV je uapotrebi disk jinak se hra seka. Je mozne jako disk pouzit pocitacovej externi disk pres USB ?
Diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts