wizzy Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Mám nový učet na xbox sky a chci si ho pojistit ze ho budu mit jeste dlouho nekdo tu psal ze to zvysuje programem napiste mi jestli to opravdu funguje a jestli jo odkaz na program Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Asi funguje ale nedoporucuju kvuli DELETU uctu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 ty si to skousel ci jak to víš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Nekdo tady na foru psal ze si ho takhle pravidelne zvysuje,ja bych to rozhodne nezkousel,je to svinarna to to radsi necham bezet nakej ten den jako seeder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 program se kdyžtak jmenuje ratio master Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 fachá to v pohodě už to dělam nějakej ten pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 díky moc jeste nevim jestli to risknu jinak na XBOX - SKY je to ted skoro furt open PLS LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 download: http://www.moofdev.org/ratiomaster/downloads ,pak si prostě nastavíš pár věcí a pak jen kolik to má jako "seedovat" (ale nepřeháněj to nebo na tebe přijdou určitě když dáš moc velký čísla) popřípadě mužeš dát i kolik má jako stahovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wizzy
Mám nový učet na xbox sky a chci si ho pojistit ze ho budu mit jeste dlouho nekdo tu psal ze to zvysuje programem napiste mi jestli to opravdu funguje a jestli jo odkaz na program
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts