Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

zvuk z PS3 do 5.1?

zluda

Otázka

Zdravim, rád bych si k PS3 pořídil nějaký 5.1 repráčky, ale nevim jak/přes co je připojit, takže by mě zajímalo jak se to dá řešit, co všechno k tomu je potřeba(jaký kabely atd.) a na kolik to přijde(když mám jenom PS3 a nic dalšího)? Jde mi o co nejlevnější řešení-nemusím mít nejvyšší kvalitu-po nákupu PS3 a nový TV mi v rozpočtu moc nezbylo:cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tak ked cez normal 5,1 zvuk ... tak len nejake repro ktore maju opticky vstup... ked nato nemas financie, tak kup obycajne 5,1 repraky do ktorych mozes dat aj 2 chice ... cize tie kabliky ktore si aj dostal ku PS3 ... 1 je zlty , ten je na obraz a tie 2 tie su zvukove ktore das do reprakov a ides... (ale tie repraky musia mat tie 2 vstupy ... ) samozrejme to nebude real 5,1 ale stereo zvuk .... zvuk ktory ide zo vsetkych reprakov naraz.

Odkaz ke komentáři

• 0
tak ked cez normal 5,1 zvuk ... tak len nejake repro ktore maju opticky vstup... ked nato nemas financie, tak kup obycajne 5,1 repraky do ktorych mozes dat aj 2 chice ... cize tie kabliky ktore si aj dostal ku PS3 ... 1 je zlty , ten je na obraz a tie 2 tie su zvukove ktore das do reprakov a ides... (ale tie repraky musia mat tie 2 vstupy ... ) samozrejme to nebude real 5,1 ale stereo zvuk .... zvuk ktory ide zo vsetkych reprakov naraz.

No, ale pro ten optický vstup musím mít mezi PS3 a reprákama nějaký receiver, je to tak? nebo existuje nějaký 5.1 repro který bych mohl připojit přímo přes optický vstup bez receiveru???

Odkaz ke komentáři

• 0
Pozri sa na systemy domaceho kina (DVD prehravac + repro), niektore i lacnejsie maju opticky vstup. Sam mam domace kino Samsung v cene cca 5000Kc, a v nom zvuk z PS3 ..

taky mě to napadlo...zatim jsem našel nejlevnejší tenhle a nevypadá špatně...

http://www.pixmania.cz/cz/cz/1142759/art/samsung/sada-cinema-systeem-dvd-d.html?form=94#tech-specs

Někdo kdo se v tom vyzná líp..co si o tom myslíte?

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám starší creativy 5.1 s receivrem, vstupů to má hafo včetně optickýho kabelu, který k tomu je asi metrový. Zadní repro je i včetně stojánků, tak kdyby si chtěl jetinu, tak dej vědět. Bohužel na mě klepou sousedi nebo manželka, takže je radši moc nepoužívám:ziped:

Jinak kupovat si kvůli 5.1. zvuku i dvd přehrávač mi příde zbytečný když už jeden přehrávač v podobě PS3 máš...

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj

Tak jsem zvědav jestli mi někdo poradí!

Koupil jsem si PS3 a to spíš jako přehrávač než na hry, ale nějakou hru bych si občas také klidně zahrál. (I když jsem spíš na PC ovládání!)

Mám problém se zvukem a to takovýto ..... Mám PS3 propojený s tímto zařízením http://www.home-elektro.cz/receiver-sony-strdg720b a když si pustím film, tak je vše ok, ale když tam dám hru, tak mi nejde zvuk ze středového reproduktoru! Mám to propojené HDMI kabelem z PS3 do receiveru a HDMI do LCD TV Sony....tak mi tedy někdo poraďte proč mi to nejde!

Já tomu opravdu nerozumím a zkoušel jsem nastavit snad naprosto vše!

Dík moc

Odkaz ke komentáři

• 0

Ve hře jsem to nenašel a optiku mě napadla, ale zatím jsem nezkusil jelikož optický kabel ještě nemám. Koupím a napíšu. Jinak opravdu nevím čím by to mohlo být. Pokud to přes optiku půjde, tak je chyba asi v playstationu, že? No popravdě mě playstation dost zklamal, ale možná je to spíše mnou nevím. Vadí mi, že není v CZ a také nemožnost si pořádně uspořádat třeba muziku...celkově složky atd....ale jak říkám, třeba to jde a je to jen tím, že to neumím :-)

Jinak dík za pomoc

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu