sasa.lohr Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 cus chtel bych vedet jesli je mozny zjistit hystorii i kdys je smazana. muj tata to totiz vzdy zjisti kde sem byl i kdys sem to smaznul. diky a dystak bych chtel vedet jak to smazu aby na to neprisel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 nejspis stoji za tebou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Tak historii ctrl + h.Pak snad výš.Jinak zaručenej způsob, kterej smaže vše u exploreru je nátroje vymazat hystorii.:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 taky u mne to sami a taky nevim jak to mam udelat. Vzdy dam v internetovem prohlizeci moznosti samzat historii, ale stejne to zjisni. Já uz jsem zkusil tolik programu, ale nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 †mefistos† Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 ccleaner zkuste.. a nebo mate v kompu keyloggera a tim vas sledujou.. jiny moznosti nejsou Zonealarm stahnete zde a CCleaner zde po pouzivani tehto dvou prorgramu mate jistotu ze uz nic nenajdou LOCK!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Norton Security ... Pwned :dozey: Mefisto: a ty moc nepiš LOCK, ještě na to nemáš moc pravomoce ... :dozey: + ty programy ti nepomůžou ;) Norton zapisuje veškerou historii přímo do programu, takže si CCleanerem mazat kolik chceš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sasa.lohr
cus chtel bych vedet jesli je mozny zjistit hystorii i kdys je smazana. muj tata to totiz vzdy zjisti kde sem byl i kdys sem to smaznul. diky a dystak bych chtel vedet jak to smazu aby na to neprisel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts