sasa.lohr Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 cus chtel bych vedet jesli je mozny zjistit hystorii i kdys je smazana. muj tata to totiz vzdy zjisti kde sem byl i kdys sem to smaznul. diky a dystak bych chtel vedet jak to smazu aby na to neprisel
0 AlexXx Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 Tak historii ctrl + h.Pak snad výš.Jinak zaručenej způsob, kterej smaže vše u exploreru je nátroje vymazat hystorii.:roll:
0 Dark_user Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 taky u mne to sami a taky nevim jak to mam udelat. Vzdy dam v internetovem prohlizeci moznosti samzat historii, ale stejne to zjisni. Já uz jsem zkusil tolik programu, ale nic
0 †mefistos† Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 ccleaner zkuste.. a nebo mate v kompu keyloggera a tim vas sledujou.. jiny moznosti nejsou Zonealarm stahnete zde a CCleaner zde po pouzivani tehto dvou prorgramu mate jistotu ze uz nic nenajdou LOCK!!!
0 liveoliverr Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 Norton Security ... Pwned :dozey: Mefisto: a ty moc nepiš LOCK, ještě na to nemáš moc pravomoce ... :dozey: + ty programy ti nepomůžou ;) Norton zapisuje veškerou historii přímo do programu, takže si CCleanerem mazat kolik chceš ...
Otázka
sasa.lohr
cus chtel bych vedet jesli je mozny zjistit hystorii i kdys je smazana. muj tata to totiz vzdy zjisti kde sem byl i kdys sem to smaznul. diky a dystak bych chtel vedet jak to smazu aby na to neprisel
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts