Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefunkční center u 5.1

Arcane

Otázka

Zdar lid imám problém. Po tom co jsem si přeinstaloval kodeky jsem si všiml že mi přestal reagovat center a subwoofer. když psutim Realtek a dám test repro, tak postupně zahrajou repro určitou melodii. Ale když to najede na centr a subwoofer tak je to zticha. zkoušel jsem jejich reinstalaci, zkoušel jsem je nemít vubec :D ale nic :( subwoofer ale funguej normálně jako vždy, akorát se neozve když to testuju. každopádně ten nefunkční cente mě docela štve :( dokázal by mi někdo poradit? dyžtak mám repro 5.1 od Logitechu X-530

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29465

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

mas to dobre zapojeny?:) me to delalo taky bude nehral subwoofer a nebo to jako prdelo:D niak sem to nevyresil po case jsem mel novej PC kde byli itegrovana zvukarna na 5.1 a uz mi to jede ok nebo se podivej jesli to nemas nekde v nastaveni ztlumeny ten subwoofer a zbytek

Odkaz ke komentáři

• 0

nn vše je zapojeno správně. nikdy jsem s tim problém neměl. až po tý reinstalaci. přitom subwoofer normálně jede, ale eozve se když ho testuju. center nejde a ani se neozve. jinak center mám zvlášt od subwoofru. mám to tušim nějak takhle: do subwoofru mám připojenej hlavní kabel od pravýho reproduktoru. z něj mi vedou 3 jacky do zvukovky. a eště mám v subwoofru další otvory ve kterejch mám 4 cinche každej z jednoho repráku.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu