kucis Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Zdravím všechny, je autofix povinný, někde jsem četl, že ne. A potom k čemu to tam vlastně je? Vím, že přes mulleter se dá zjistit podpora ixtreme a regiony, ale v návodu bylo i to fixování na konci. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 To je snad ze se to pokusi opravit kdyz to reknu lidove rozjebane ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spoon Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 taky nevim k cemu to je snad na opravovani chyb kdyz ti hra nejde,ja osobne to nedelam a vse mi funguje a nekteri lidi to delaji s kazdou hrou pro lepsi pocit snad ale neni to na skodu tim projed kazdou hru:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Dobroš, to jsem chtěl slyšet, díky hoši. PLS LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kucis
Zdravím všechny, je autofix povinný, někde jsem četl, že ne. A potom k čemu to tam vlastně je? Vím, že přes mulleter se dá zjistit podpora ixtreme a regiony, ale v návodu bylo i to fixování na konci. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts