kucis Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 Zdravím všechny, je autofix povinný, někde jsem četl, že ne. A potom k čemu to tam vlastně je? Vím, že přes mulleter se dá zjistit podpora ixtreme a regiony, ale v návodu bylo i to fixování na konci. Díky
0 Johnysko Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 To je snad ze se to pokusi opravit kdyz to reknu lidove rozjebane ISO
0 Spoon Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 taky nevim k cemu to je snad na opravovani chyb kdyz ti hra nejde,ja osobne to nedelam a vse mi funguje a nekteri lidi to delaji s kazdou hrou pro lepsi pocit snad ale neni to na skodu tim projed kazdou hru:)
0 kucis Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 Dobroš, to jsem chtěl slyšet, díky hoši. PLS LOCK
Otázka
kucis
Zdravím všechny, je autofix povinný, někde jsem četl, že ne. A potom k čemu to tam vlastně je? Vím, že přes mulleter se dá zjistit podpora ixtreme a regiony, ale v návodu bylo i to fixování na konci. Díky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts