kucis Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Zdravím, dá se někde sehnat samostatná kytara bez hry? Hru bez kytary jsem na netu viděl, ale čistě kytaru nikoliv, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 treba tady http://www.redoctane.com/Guitar-Hero/Xbox-360/Guitar-Hero-Wireless-Les-Paul-Guitar-Controller-Xbox-360 officialni shop, takze to bude i jinde, snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 treba tady http://www.redoctane.com/Guitar-Hero/Xbox-360/Guitar-Hero-Wireless-Les-Paul-Guitar-Controller-Xbox-360 officialni shop, takze to bude i jinde, snad Tak to jo, dík, ještě by to chtělo nějaký český server. Takže když jde kytara, tak by teoreticky měl být někde ke keopení i mikrofon pro GHIV, protože nevim, jak to bez něj rozjet, jinak dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Mozna jestli to nefunguje ten mikrat s nakou redukci do xka ze bys pouzil normalni mikrofon ale o tom pochybuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 slyšel jsem že to jde normálně s headsetem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Mozna jestli to nefunguje ten mikrat s nakou redukci do xka ze bys pouzil normalni mikrofon ale o tom pochybuju To mě taky napadlo, ale ono by to chtělo udělat redukci z Jack na USB, což bude asi obtžné a navíc si stejně myslím, že ten mikrác musí mít v sobě nějaké kody, aby ho xko poznalo. To by si potom na PS2 nikdo nekoupil Eye Toy kameru ale dal by si tam obyčejný šmejd za 200,-, který je taky na USB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 slyšel jsem že to jde normálně s headsetem... Aha to mě nenapadlo, ale mají to celkem vymyšlené. Tam si můžeš zvolit hru bez mikrofonu, jako solo kytara. Ale přesto tam musíš mikrác píchlej a nepustí tě to do hry, jenom pro kontrolu, šmejdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 To mě taky napadlo, ale ono by to chtělo udělat redukci z Jack na USB, což bude asi obtžné a navíc si stejně myslím, že ten mikrác musí mít v sobě nějaké kody, aby ho xko poznalo. To by si potom na PS2 nikdo nekoupil Eye Toy kameru ale dal by si tam obyčejný šmejd za 200,-, který je taky na USB. S tou kamerou mas pravdu ja ji mam a normalne fungovala jako webka ale musel si stahnout naky specialni ovladace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kucis
Zdravím, dá se někde sehnat samostatná kytara bez hry? Hru bez kytary jsem na netu viděl, ale čistě kytaru nikoliv, díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts