pruzkaty Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Cau, 1) na foru tady ctu a i jinde u stahovani her, ze to ma nebo nema BAD creon RIP, co to znamena? 2) Take jsem cetl, ze abych nedoslal ban, tak musim mit ve hre nejaky STEALTH, co to je? a jak to tam pridam? Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 1- to snad je uz u vsech her co ted vyjdou 2- to same jsou uz ve vsech hrach a kdyz ne tak to zjistis pres Xmulleter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Aha a co to ten kreon rip je , takz jsem videl na forech ye to ma bad kreon rip. Vubec nevim co to je, tak se ptam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Aha a co to ten kreon rip je , takz jsem videl na forech ye to ma bad kreon rip. Vubec nevim co to je, tak se ptam. good kreon rip - dobrá ochrana dvd ... tudíž minimální šance dostat ban za to že tam máš pálenou hru (když seš přiojen na xbox live) bad kreon rip - špatný "SS" musíš vyměnit aby byl good kreon rip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Diky, chapu, pls LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pruzkaty
Cau,
1)
na foru tady ctu a i jinde u stahovani her, ze to ma nebo nema BAD creon RIP, co to znamena?
2)
Take jsem cetl, ze abych nedoslal ban, tak musim mit ve hre nejaky STEALTH, co to je? a jak to tam pridam?
Diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts