Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fallout 3

kixik

Recommended Posts

Také se už nemůžete dočkat této pecky? Doufám, že i přes to, že hru vyvíjí jiná společnost a hodně se změnila její koncepce, tak to bude stejná pařba jako její předchůdci.

Zde je malá ochutnávka ze hry

http://www.youtube.com/watch?v=qtxov_HAqyY

marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim ze mozna zbytecny topic ale proc ne,ja uz to hraju na Xboxu je to fakt pecka milovnici predchozich dilu se od toho neodtrhnout uz mam prohledanou skoro celou mapu a nachazim furt nove veci z kterejch sem vypleskanej,ten svet je hezky udelanej ted hledam vault 112:)

Odkaz ke komentáři

To mas fajn. Na PS3ce si palenku nedam. Ani mi to tedy nechybi. Hned jak to vyjde tak si ji pujdu koupit. Kolik bodu bys tomu dal s 10ti? A co příběh. Má to šťávu a nápad? Mám strach, aby mě to nezklamalo jako třeba Assasin's creed, kterej byl po pár hodinách hraní strašnej stereotyp :?

Odkaz ke komentáři

Sice jsem videl dost videi a recenzi, ale porad nechapu presne jak to vlastne vypada... Vzdy jsem hral jen na konzolich a Fallout 2 mi nejak unikl. Ta trojka mi z recenzi prisla trochu jako Deus Ex... Je to zhruba neco na ten zpusob, nebo je to uplne mimo?

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Hoj lidi chtel jsem se zeptat na tuto hru. Casto ji hraju a potrebuju udelat trofeje ktere mi zadavaji dosahni lvl 8 s good karmou pak s neutral nebo bad karmou. Chtel jsem se zeptat jestli pujde hra odrbat tim zpusobem ze pred nastupem noveho levelu bych treba kradl at se mi karma snizi na neutral a udelal level loadnul a snizil karmu az na bad a udelal level atd. Chci se jen zeptat jestli to jde

Odkaz ke komentáři

kradení je na dlouho.

Save - zabij všechny okolo - získej level - load.

Zabíjení snižuje karmu brutálně. Pokud se nepletu z Maximální karmy na minimální by jsi se měl dostat pouhým zabitím 20 nevinejch NPC.

Kradení je na delší dobu, tam leze karma pomalejč.

Odkaz ke komentáři

• 11 months later...
doporucuju si radeji koupit tu GOTY verzi nez origo protoze tech pet dlc se muze prodrazit 270kc za jeden je dost

No ja mel normalni verzi,kterou jsem dohral.Tak sem ji prodal a chtel jsem kvuli tem DLC koupit prave tuhle verzi.Ale jelikoz mi v JRC rekli,ze jeste nevysla,tak sem si koupil Borderlands a rozhodne nelituju, ale ten Fallout stejne urcite koupim:!:

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

To je vlastně pravda:) Chci se tě zeptat, jestli máš verzi koupenou u nás v ČR? Máš JB nebo CFW na PS3? Já mám totiž původní Fallout 3 a k tomu jsem si koupil z PSN 4 DLC. Chtěl bych si právě zahrát ten poslední, který nemám (point lookout) a tak scháním někoho, kdo by mi udělal backup GOTY edice, nebo mi ji na den půjčil, abych si backup udělal sám (mohl bych do zástavy půjčit třeba jinou hru). Znám osobně asi 30 lidí s PS3, ale prostě nikdo nemá GOTY. Už jsem do toho dal dal dohromady 3000 a už nechci do téhle hry dál investovat:( Fallout 3 GOTY je sice na netu na stažení, ale to je jen USA verze, která není zpětně kompatibilní s mojí savekou. Na té mám nahráno přes 300 hodin a rád bych v tom ještě pokračoval (taková ta vymazlená saveka). Tuhle verzy scháním už asi půl roky a zatím jsem nikde neměl štěstí... Nechce se mi ani začínat Fallout Las Vegas, když mám nedokončenou "práci" ve trojce... Každopádně kdyby jsi mi mohl udělat ten backup, tak bych ti byl strašně vděčný a jestli třeba zase sháníš něco ty, tak bych ti to mohl sehnat. Mám přístup skoro ke všem hrám (kromě téhle).

Odkaz ke komentáři

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu