psychoks Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Zdravim vsechny tesim se na tuhle hru na psp vypada to jako Bionic commando rearmed piste vase pocity :psp:8) rad si je vyslechnu http://cz.youtube.com/watch?v=ToeBT2LhX6I kdyztak tady je video proste 2D akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Ja nevim no,hral sem to asi 20 min a přišlo mi to docela hrozný,ale je to jen muj nazor..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 je to priserna hovadina muzu behat jenom do leva a do prava a skakat,NUDA hra o nicem nevim co na tej hovadine zabira 400mb tot muj nazor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 muj nazor je že takove hry jako spider-man sou kraviny a ta grafika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Hrůza děs běs ... tak pro 5ti letý dítě spiderman 3 byla oproti tomu zázrak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Je to pravda spiderman 3 mel úrověn,byla tam aspon nejaká volnost a grafika byla slušná-ale tohle je čiré zoufalství.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 No mě to taky teda zklamalo myslel jsem bůh ví jak to nebude lepší jak 3 a todhle:D (driver,sry za to vyjádření do tvýho treadu...tady se to hodí víc:roll:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 No čekal sem odtoho víc že to aspon bude jako Spider Man 3 i lepší nechapu proč to udělali jako Arkadovku tim to dost posral*... někomu se to muže libit ale radči kdyby to byla normalní městská akce jako na jiný plafromy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 IGN to hodnoti 7/10 tak jsem si rekl ze to nemusi bejt spatny ale asi jo a je nejaky demo nebo neco ?abych se presvedcil sam ze to je blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Je to hra plná buggů ... :/ Dost to odbyli ... dávám 6/10 ... na chvíli to zabaví ... kdyby to radši udělali ve 2D a vyhráli si s pohyby a komby, byla by to bomba ... škoda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 nevím co máte ale to že je to 2D neznamená špatnou hru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Nevim proste kdyz jsem cetl na ign ze to vyjde tak jsem se docela tesil ale kdyz jsem to stahl a kouknul na to tak jsem se z toho malem zeblil.Hruza a des.Lituju lidi kteri si to koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 já to hrál na ps2 graficky nebylo zlé, ale jak říkáte 2D ......mě to až tak nevadí protože takové hry mě celkem baví......nepotřebuju volnost co se týče prostoru....otázkou je celkové zpracování.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Musím se přidat k negativním názorům. Ta hra je fakt o ničem. Možná nějaký americký dítě (10-12let) by to bavilo, ale upřímně ta hra je pitomost. Kde jsou ty časy PS1 a jejího Spider-mana :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 jj na ps1 spiderman byl nej ale co s nim udělaly ted když jsem vyděl ten trailer na to těšil sem se a oni to úplně podělaly doufám že udělaj předělávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brooklyn Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Jak se boří zdi v "Spiderman - Web of Shadows: Amazing Allies Edition" ????:bash::bash::bash: marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LTRaven Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Pouze v černém obleku ale kombinaci tlačítek si napamatuji. Určitě tam někde je napsaná:) Edit: Myslím že dvakrát za sebou zmáčkeš šipku ve směru kam chceš udělat díru do tý zdi ale nejsem si jist a nechci mystifikovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 brooklyne bavi te ta hra vsichni je odsuzujou ale me se zda fine co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Presiel som to a ano,musis 2x stlacit sipku v smere v ktoro mchces rozbit stenu,ale je aj buranie do zeme a to je tusim dolna a Trojholnik-obidve sa robia v ciernom obleku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 tak mě to celkem chvili bavilo ale pak už vubec nudny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.