san andreas Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2007 helejte potrebuju radu mam psp a jdou mi 2 filmy ktery maj region 2 a mam jeste 3 filmy na umd taky region 2 ale rika to ze mam spatny region
0 Wartryton Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2007 helejte potrebuju radu mam psp a jdou mi 2 filmy ktery maj region 2 a mam jeste 3 filmy na umd taky region 2 ale rika to ze mam spatny region Sory ale vubec to nechapu.......treba ti poradi nekdo zkusenejsi
0 san andreas Odesláno Leden 17, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 17, 2007 no mam film a nejde mi region 2 a mam dalsi taky region dva a ten jde
0 Slipknotyk Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2007 sak filmy nejsou rozdelene na regiony ne??? jenom hry na USA a EUR a dalsi.... teda o tomto jenom vim le s filmem teda nevim...
0 san andreas Odesláno Leden 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 18, 2007 filmy maj prave region 2 a 5 a jeste neco.a je divny ze mi funguje jeden a druhej ne
0 H4nc Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2007 sak filmy nejsou rozdelene na regiony ne??? jenom hry na USA a EUR a dalsi.... teda o tomto jenom vim le s filmem teda nevim...právě že filmy protože když je třeba region eu tak tam jsou aji české titulky ale třeba usa ne chápeš...
0 MikeM Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2007 sak filmy nejsou rozdelene na regiony ne??? jenom hry na USA a EUR a dalsi.... teda o tomto jenom vim le s filmem teda nevim... ...presne naopak!!!! Resp. vse je rozdeleno na regiony, jen u her pustis vse a u filmu ne...tam si musis davat pozor na regiony u PSP. (treba filmy USA na verzi EUR nepustis....)
Otázka
san andreas
helejte potrebuju radu mam psp a jdou mi 2 filmy ktery maj region 2 a mam jeste 3 filmy na umd taky region 2 ale rika to ze mam spatny region
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts