Miredo Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Potřebuji velice akutní pomoc s Euro Truck Simulátorem. Z neznámého důvodu, když se mi načte autosalon, nebo jízda v autě, tak tam mám tma a fleky. Nevíte, čím to může být??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 a to jako jakou.? xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miredo Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Jestlitře ba někdo neměl podobný problém jako já, třeba by mi poradil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 dej sem screen (bud pres fraps nebo pres PrintScreen(na klavesnici vedle scroll lock)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miredo Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 moment pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 moment pls to musíš dát na net na do tvýho pc nemůžeme... např na imageshack.us/ EDIT: >Johnysek> On to asi vidí protože to je v jeho pc na tom místě kam vede ta cesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 moment pls LOOOL:ziped::cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 LOOOL:ziped::cheesygrin: asi tak nějak :D LoooooooL :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miredo Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miredo Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Prosííííííííííííííííííííííííím heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 skoda keby som to mal este nainstalovane si uz nepametam ale proste jak zapinas tak sa ti otvori to nastavenie... tam v grafike zmen z xxxxx na DirectX a potom ti to uz pojde ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 neco podobneho mi delal Flat out 2 (originalka) uz nevim co sem s tim delal... zkus vipnout vertikalni synchronizaci (v nastaveni grafiky) ale myslim ze to nepomuze... popr. novejsi ovladace pro grafiku nebo jinou verzi hry... (jine rozliseni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 edit: Smazáno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 neni to chybna verzia mne robilo PRESNE TOTO iste jak na Long Haul tak na Euro Truck Simulator vyriesil som to zmenenim tych nastaveni pohrabal som sa v grafike ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miredo Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Změnil jsem v grafice snad vše, ale pořád to nejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Co máš za grafickou kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Zauktualizuj si ovladače grafiky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miredo Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Už jsem zkoušel změnit celé nastavení i stahovat jinou verzi, ale pořád jezdím ve tmě mezi fleky. Graf. karta ATI Radeon 9250 series. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 kdyz spustis hru tak se ti otevre okno s nastavenim a nahore mas napsano advanced,pak tam mas shader Quality tak tam skus neco zmenit(kdyz tam budes mit minimum tak to změn treba na nvidia geforce 6 effects Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miredo Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Facht díky, už mi to jede a vše je O.K. Jdu hrát, čau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Tohle se mi stalo u 18 WOS Haulin akorat ze jen jednou odpalilo to grafiku a mesic sem cekal na novou aspon ze mi dali lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts