fufys Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Zdravim, potřeboval bych velkou pomoc Na stránkách nba.com nyní nově nabízejí sledování LIVE zápasů přes internet. Jenže je to jen pro USA asi, když tam kliknu řekne to, že se omlouvají ale pro můj region služba není k dispozici. Je nějaká možnost jak fakenout tu jejich kontrolu regionu? Nemyslím si, že mi to pak nebude fengovat, když mě to pustí přes tohle. Díky moc Odměna: Jediný co mě napadá je kredit na CZS P.S: Zkoušel jsem hafo anonymizerů přes link a nešlo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 zkus HideIP edit: stahni to třeba tady: http://www.sosej.cz/Hide-Ip-Platinum.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Musis sehnat USA proxy, jina moznost neni. Kontroluje to dle IP - zadnej region.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Myslím, že když stáhneš Anonymizer (třeba na stahuj.cz), tak si můžeš vybrat jakou chceš ip ze seznamu a v tom seznamu jsou různé státy.Nevím to jistě, můžeš to zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Du poskoušet, zatím díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts