kucis Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 Takový technický dotaz, když mám funkční opatchovanou hru a někdo si ji vypálí obyčejně třeba přes Nero poběží normálně? Nebo bude třeba zase nějakých dalších úprav před vypálením? Dík
0 Barborak.Filip Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 musím njedřív udělat ISO image a pak to vypálit z te IMAGe
0 Johnysko Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 ale nemusi,sice je to lepsi ale nemusis staci dat v neru zkopirovat cely disk DVD
0 kucis Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 musím njedřív udělat ISO image a pak to vypálit z te IMAGe Cože? Jako zase znova? Vytvořit soubor *.dvd a vypálit přes ten idiotský IMGBurn?
0 kucis Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 ale nemusi,sice je to lepsi ale nemusis staci dat v neru zkopirovat cely disk DVD No už jsem si říkal právě 8) PLS LOCK
Otázka
kucis
Takový technický dotaz, když mám funkční opatchovanou hru a někdo si ji vypálí obyčejně třeba přes Nero poběží normálně? Nebo bude třeba zase nějakých dalších úprav před vypálením? Dík
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts