kucis Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Takový technický dotaz, když mám funkční opatchovanou hru a někdo si ji vypálí obyčejně třeba přes Nero poběží normálně? Nebo bude třeba zase nějakých dalších úprav před vypálením? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 musím njedřív udělat ISO image a pak to vypálit z te IMAGe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 ale nemusi,sice je to lepsi ale nemusis staci dat v neru zkopirovat cely disk DVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 musím njedřív udělat ISO image a pak to vypálit z te IMAGe Cože? Jako zase znova? Vytvořit soubor *.dvd a vypálit přes ten idiotský IMGBurn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 ale nemusi,sice je to lepsi ale nemusis staci dat v neru zkopirovat cely disk DVD No už jsem si říkal právě 8) PLS LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kucis
Takový technický dotaz, když mám funkční opatchovanou hru a někdo si ji vypálí obyčejně třeba přes Nero poběží normálně? Nebo bude třeba zase nějakých dalších úprav před vypálením? Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts