JohnCzE Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2007 HEpl pls mam wifi klic kdyz dam conecting tak mi to pise a pak najednou to naskoci nejaka chyba takze se to sekne na obtaining ip nevim co s tim kde v pc to nastavit ...diky za odpoved.
0 bobo Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2007 mam podobny problem ... obtaining ip addres pak ze connecting times out ...
0 rybak.d Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2007 Ja mel taky takovy problem . Vyresil jsem to tak ze jem udelal sitovy most mezi wifi pripojenim a pripojenim k internetu a uz je vse ok.
0 bobo Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2007 juj a jak ? :D :D ted mi unika co tim chtel basnik rici ? :D
0 JohnCzE Odesláno Leden 17, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 17, 2007 tak jsem to vyesil u toho klice je software a ten ti udela ikonu u hodin a tasm to spustis a tam si nekde change nebo neco proste na to kliknes a tam dole je nastaveny no bridge tak tam das neco tak mi to pomohlo a uz to funguje.
Otázka
JohnCzE
HEpl pls mam wifi klic kdyz dam conecting tak mi to pise a pak najednou to naskoci nejaka chyba takze se to sekne na obtaining ip nevim co s tim kde v pc to nastavit ...diky za odpoved.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts