JohnCzE Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 HEpl pls mam wifi klic kdyz dam conecting tak mi to pise a pak najednou to naskoci nejaka chyba takze se to sekne na obtaining ip nevim co s tim kde v pc to nastavit ...diky za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 mam podobny problem ... obtaining ip addres pak ze connecting times out ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Ja mel taky takovy problem . Vyresil jsem to tak ze jem udelal sitovy most mezi wifi pripojenim a pripojenim k internetu a uz je vse ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 juj a jak ? :D :D ted mi unika co tim chtel basnik rici ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 mas ten a-max klic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Leden 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 tak jsem to vyesil u toho klice je software a ten ti udela ikonu u hodin a tasm to spustis a tam si nekde change nebo neco proste na to kliknes a tam dole je nastaveny no bridge tak tam das neco tak mi to pomohlo a uz to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JohnCzE
HEpl pls mam wifi klic kdyz dam conecting tak mi to pise a pak najednou to naskoci nejaka chyba takze se to sekne na obtaining ip nevim co s tim kde v pc to nastavit ...diky za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts