pelda211 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Zdravim mam problem s PSP, kdyz si pustim hru napr. sudoku ,NFS nebo Froger tak mi ovladani funguje na 100% Ale kdyz si pustitm Crashe ,KIlzone nebo Transformers... tak mi nefunguje analogove ovladani a nastavit to v menu nejde MAm PSP slim 3.90 M33-3 Sandisk 8GB 15mb/s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Neovládá se to analogem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netron Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 XD dobry to me pobavilo, analog te nenapadlo pouzit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 30, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 pelda , kdyz zmacknes tlacitko home pri hre na psp nalevo dole , tak ti vyjede menu kde muzes ovladani prenastavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pelda211 Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 pelda , kdyz zmacknes tlacitko home pri hre na psp nalevo dole , tak ti vyjede menu kde muzes ovladani prenastavit... kdyz pri hre zmacknu Hometak se mi objevi ukoncit hru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Nedělejte si z něj srandu radši mu poraďte :-) peldo nehraje se to fakt tema sipkama :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RiWiX Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 romeno, nastavení ovládání v HOME menu jde jen u PSX her, ne? :D Crash ne, aspoň Of The Titans se ovládá analogem, Crash je klasika, bez analogu by to snad ani nešlo... Killzone nevim, zkus nějakej ten plugin na celkový ovládání PSP analogem, ale osobně s nim nemam zkušenosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pelda211 Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Zadny plugin na ovladani analogem jsem nenasel. Nevi jeste nekdo co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Killzone se taky ovlada analogem ale nemas nejakou "spatnou" verzi hry ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pelda211
Zdravim mam problem s PSP,
kdyz si pustim hru napr. sudoku ,NFS nebo Froger tak mi ovladani funguje na 100%
Ale kdyz si pustitm Crashe ,KIlzone nebo Transformers... tak mi nefunguje analogove ovladani a nastavit to v menu nejde
MAm PSP slim 3.90 M33-3
Sandisk 8GB 15mb/s
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts