mitko Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Nevime mi niekto poradiť ako si dám nový firmware na nintendo ds?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 wtf pokud vím tak nds nemá firmwary pokud se nepletu navíc špatná sekce..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Pres FlashMe muzes mit nejnovejsi verzi.. ale je to k nicemu, firmware v DS se neaktualizuje, protoze nepridava nic noveho - jen zabezpeceni. Oficialne se updatovat neda.. to Dante: http://www.dsko.eu/2008/08/ds-firmware-jina-barva-jina-verze/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 no ...tak přes flash me já bral normálně origo...navíc jak říkáš aktualizace je zbytečná, protože nic nepřínáší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mitko
Nevime mi niekto poradiť ako si dám nový firmware na nintendo ds??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts