pruzkaty Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Muzete mi poradit, jestli jde pripojit nejak xbox na PC monitor, ktery ma DVI vstup? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 redukcí z hdmi na dvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Pujde to bez problemu? Treba tahle. http://aukro.cz/item470975925_kabel_hdmi_dvi_2m_2560x1600p_zlacene_kontakty.htmlAle Pisou tam ze to prenasi i zvuk, ale ten v monitoru nemam, tak jak mam zvuk vyvest? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 30, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Jo tim to pujde , zvuk budes muset vyvest z normalniho av vystupu na xku , tak ze tam pripojis kabel co ma s k xku a zapojis do beden cerveny a bily cinch ... Mozna budes mit problem narvat tam oba dva kably zaraz , protoze ty konektory sou celkem blizko u sebe , v tom pripade jeden kabl budes muset nejak manualne upravit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 no pokud máš xbox s hdmi tak ti to půjde ale s tím zvukem to bude horší jedině jestli nemáš v monitoru 3,5 mm jack jinak nevím to ti bude muset poradit někdo zkušenější než jsem já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 No ono to tam docela prekazi ten kabel, to budu ale muset upravit ten co jem mel k xboxu ze? To se mi prave moc nechce, neprijdu tak o zaruku? A ony funguji oba vystupy zaraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 no jinak to asi nevyřešíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 30, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Jo jedou zaroven , ale nenadelas nic pokud se to tam nevejde . Nevim proc bys mel prijit o zaruku kvuli kabelu :D Ten se da koupit vzdycky druhej a ne za moc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Jak moc ho muzu oriznout, abych, tam neprefikl ten konektor :D Slo by pouzit na zvuk tento kabel? Abych zbytecne nenicil ten originalni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ogami Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Jak moc ho muzu oriznout, abych, tam neprefikl ten konektor :D neorezavej ho, ten kryt konektoru je ze dvou kusu plastu, staci sroubovak a rozeberes ho. pak uz se tam vejde i hdmi kabel, o zaruku samo neprides ... edit: tady mas obrazky ... http://www.chadledford.com/?p=50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Parada, tak to je supr a jeste jedna otazka nekde jsem cetl, ze musim mit LCD ktere podporuje HDCP, kdyz ho pripojim pres HDMI, jinak mi nepujde obraz, co na to rikate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ogami Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Parada, tak to je supr a jeste jedna otazka nekde jsem cetl, ze musim mit LCD ktere podporuje HDCP, kdyz ho pripojim pres HDMI, jinak mi nepujde obraz, co na to rikate? ano to je pravda ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Takze na tomto monitoru vse pujd jak ma? http://eshop.kak.cz/zbozi/moo196c-samsung-953bw-cerny-black-19-lcd-monitor/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 jj, pujde ale precijen bych sel do neceho vetsiho s vyssim rozlisenim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 jj, pujde ale precijen bych sel do neceho vetsiho s vyssim rozlisenim... No kdo by taky ne :D Ale nemam penize, uz tak me to vsechno vyjde na 10 tis, takze jsem rad aspon za tohle. Neni to full HD, ale HD to uz je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pruzkaty
Muzete mi poradit, jestli jde pripojit nejak xbox na PC monitor, ktery ma DVI vstup?
Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts