pruzkaty Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Muzete mi poradit, jestli jde pripojit nejak xbox na PC monitor, ktery ma DVI vstup? Diky
0 pruzkaty Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Pujde to bez problemu? Treba tahle. http://aukro.cz/item470975925_kabel_hdmi_dvi_2m_2560x1600p_zlacene_kontakty.htmlAle Pisou tam ze to prenasi i zvuk, ale ten v monitoru nemam, tak jak mam zvuk vyvest?
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 30, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Jo tim to pujde , zvuk budes muset vyvest z normalniho av vystupu na xku , tak ze tam pripojis kabel co ma s k xku a zapojis do beden cerveny a bily cinch ... Mozna budes mit problem narvat tam oba dva kably zaraz , protoze ty konektory sou celkem blizko u sebe , v tom pripade jeden kabl budes muset nejak manualne upravit :D
0 Jonny Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 no pokud máš xbox s hdmi tak ti to půjde ale s tím zvukem to bude horší jedině jestli nemáš v monitoru 3,5 mm jack jinak nevím to ti bude muset poradit někdo zkušenější než jsem já
0 pruzkaty Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 No ono to tam docela prekazi ten kabel, to budu ale muset upravit ten co jem mel k xboxu ze? To se mi prave moc nechce, neprijdu tak o zaruku? A ony funguji oba vystupy zaraz?
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 30, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Jo jedou zaroven , ale nenadelas nic pokud se to tam nevejde . Nevim proc bys mel prijit o zaruku kvuli kabelu :D Ten se da koupit vzdycky druhej a ne za moc :D
0 pruzkaty Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Jak moc ho muzu oriznout, abych, tam neprefikl ten konektor :D Slo by pouzit na zvuk tento kabel? Abych zbytecne nenicil ten originalni?
0 ogami Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Jak moc ho muzu oriznout, abych, tam neprefikl ten konektor :D neorezavej ho, ten kryt konektoru je ze dvou kusu plastu, staci sroubovak a rozeberes ho. pak uz se tam vejde i hdmi kabel, o zaruku samo neprides ... edit: tady mas obrazky ... http://www.chadledford.com/?p=50
0 pruzkaty Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Parada, tak to je supr a jeste jedna otazka nekde jsem cetl, ze musim mit LCD ktere podporuje HDCP, kdyz ho pripojim pres HDMI, jinak mi nepujde obraz, co na to rikate?
0 ogami Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Parada, tak to je supr a jeste jedna otazka nekde jsem cetl, ze musim mit LCD ktere podporuje HDCP, kdyz ho pripojim pres HDMI, jinak mi nepujde obraz, co na to rikate? ano to je pravda ;)
0 pruzkaty Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Takze na tomto monitoru vse pujd jak ma? http://eshop.kak.cz/zbozi/moo196c-samsung-953bw-cerny-black-19-lcd-monitor/
0 Luk3z^ Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 jj, pujde ale precijen bych sel do neceho vetsiho s vyssim rozlisenim...
0 pruzkaty Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 jj, pujde ale precijen bych sel do neceho vetsiho s vyssim rozlisenim... No kdo by taky ne :D Ale nemam penize, uz tak me to vsechno vyjde na 10 tis, takze jsem rad aspon za tohle. Neni to full HD, ale HD to uz je :-)
Otázka
pruzkaty
Muzete mi poradit, jestli jde pripojit nejak xbox na PC monitor, ktery ma DVI vstup?
Diky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts