fatalis Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 topic o tehle skevele hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 no ani mozna nevyjde maly trzby? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 no ani mozna nevyjde maly trzby? :D lolzi je to naplanovany na 11.11 uz sem to tu zakladal a dostal jsem za to ban :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 9. 11. 2008 http://psp.ign.com/objects/142/14242652.html http://psp.ign.com/articles/925/925273p1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 to bude parba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Asi tak. Já mám PSP tejden a prvníhra co tam byla je SvR 08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 vsadim se ze grafarna bude stejna jako obvykle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Asi jo mno . Ale doufám že jí alespoň lehce vyšperkují. Hratelnost bych neměnil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 vzdy to je porad to stejny, v jednom kuse delaj akorat novy oblecky a soupisky. A lidi to kazdy rok kupujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 vzdy to je porad to stejny, v jednom kuse delaj akorat novy oblecky a soupisky. A lidi to kazdy rok kupujou... Hochu ale o tom to je a lidi asi vedi co je super hra ;) moc se tesim na 2009 :psp: :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Hochu ale o tom to je a lidi asi vedi co je super hra ;) moc se tesim na 2009 :psp: :psp: jasny je lepsi mit 09 nez 08 že?! To sice ano, ale musel bych hodně upadnout abych si to koupil, jen kvuli lip vybarvenych polygonech.. Edit: Nejlepsi koupit pokud mate 2005 nebo vubec. Kdybych mel 08 tak samo nekupovat, popripadne stahnout ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 WWe vs RAW 09 na PSP bude skoro, troufam si rict i naprosto stjne po graficke strance, jestli vas uz 08 na PSP presla, doporucuji si koupit na jinou konzoli (vim ze na ign com sou ty screeny pekne ale kdyz date adresu obrazku tak sou http://ps3.ign....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 WWe vs RAW 09 na PSP bude skoro, troufam si rict i naprosto stjne po graficke strance, jestli vas uz 08 na PSP presla, doporucuji si koupit na jinou konzoli (vim ze na ign com sou ty screeny pekne ale kdyz date adresu obrazku tak sou http://ps3.ign....) jj svata pravda ale tesim se i tak na to :) doufam ze pribude infrastructure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 njn, ale pro nefanousky nic zajimaveho, proste mlacení do jiného, ale pro ty co pozorují a nebo znají WWE, tak budou nadšení z nových tváří které v 08 chybeli (big show atp.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 njn, ale pro nefanousky nic zajimaveho, proste mlacení do jiného, ale pro ty co pozorují a nebo znají WWE, tak budou nadšení z nových tváří které v 08 chybeli (big show atp.) ja to sleduju pravidelne a jsem na tu novinku nazhaveny :)ani jsem si nevsim ze v svr 08 chybi big show Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Ty sis toho nevšim?? Játo moc nesleduju, byla to moje druhá WWE hra a všim sem si toho. lOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Ty sis toho nevšim?? Játo moc nesleduju, byla to moje druhá WWE hra a všim sem si toho. lOL fAKT ne ale to mi ani nevadi hlavne ze tam je batista :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 mne sa vydia mark henry rey mysterio a jef hardy , tiez by som chcel aby tam bol infrastructure ale to tam urcite nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 mne sa vydia mark henry rey mysterio a jef hardy , tiez by som chcel aby tam bol infrastructure ale to tam urcite nebude od marka henryho se mi libi jen pisnicka rey je dobry a hardyho moc nemusim ale jsou borci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 mark preto lebo je to riadne masny (tlusty) tipek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 mark preto lebo je to riadne masny (tlusty) tipek proto je world strongest men :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 a to znamena co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 proto je world strongest men :) Říká se mu tak, ale podle mě dokázaně není "Nejsilnějším mužem na světě" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Říká se mu tak, ale podle mě dokázaně není "Nejsilnějším mužem na světě" :D neni nejsilenesi al byl videl jsem to myslim v neakem programu v tv:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 vies co to znamena ,,najsilnejsi,,? asi ne, to znamena ze najtucnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.