dafsig Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Muze mi nekdo poradit s timto : (priloha) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popoprdie Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 zkus adresu zmenit na 192.168.0.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dafsig Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 bohuzel, jestli muzu jeste neco vic ric o chybe, tak ze kdyz dam v psp test connection tak my vyjede vzdycky vysledek 100% ale jak sjedu v psp dolu k default router tak tam vzdycky mam napsano 0.0.0.0 a uplne dole jak je internet connection tak mi to tam pise failed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dafsig Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 zkus adresu zmenit na 192.168.0.2 a to mam nastavit i v psp ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grudy Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 A vypnul si normalni (sitove pripojeni)?... ja jen, ze si nemyslim, ze muzes mit 2 pripojeni se stejnou IP adresou stejne zapojeno.... zkus vypnout pripojeni v PC a pote wifi.... jelikoz chyba ti hlasi stim, ze mas 2x pripojeno (PC+ se snazi ta wifina)... takze moje rada: vypni normalni pripojeni k internetu a nech zaplou wifi... pote az budes zase se vratit zpet k internetu na PC vypnes wifi a zapnes normalku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dafsig Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 A vypnul si normalni (sitove pripojeni)?... ja jen, ze si nemyslim, ze muzes mit 2 pripojeni se stejnou IP adresou stejne zapojeno.... zkus vypnout pripojeni v PC a pote wifi.... jelikoz chyba ti hlasi stim, ze mas 2x pripojeno (PC+ se snazi ta wifina)... takze moje rada: vypni normalni pripojeni k internetu a nech zaplou wifi... pote az budes zase se vratit zpet k internetu na PC vypnes wifi a zapnes normalku :) ja mam u normalniho pripojeni ty ip adresy nenastaveny a mam to na automaticky nebo tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grudy Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 ja mam u normalniho pripojeni ty ip adresy nenastaveny a mam to na automaticky nebo tak nejak mno a jsme tady :).... musis nastavit vse stejne jako to mas u normalky.... :) Edit: kdyztak mi napis na QIP... , ale pokud se to povedlo tak nemas zac :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dafsig
Muze mi nekdo poradit s timto : (priloha)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts