Jonny Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Ahoj chci se zeptat jestli nevýte proč mi u novějších her jako gow 2 nebo far cry 2 a nebo fable 2 píše že jsem to udělal 1. ledna 1970 1:00:00 a v xku mám nastavenej správnej datum a čas a na PC taky. Trochu mě to štve. Když tak tady http://profile.mygamercard.net/Jonny2602 Jestli to už tady bylo tak sry nevšiml jsem si toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 nebude to tim ze GoW2 este nevyslo ?? (a neslibil epic nebo nekdo ze kdo bude mit archivemnty z GoW2 driv nez pred ofiko vydanim, ze mu zabanujou konzoli ? ) ---- edit > todle nwm jiste ale mohlo by to bejt tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 pokud vim tak gow 2 uz vysli ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Říjen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 no ale mě to nepíše jen u gow 2 i u jinejch a ban nemám dneska jsem na livu byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 GOW 2 ještě fakt nevyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 aha to sem asi koukal na nakou jinou hru zrovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 To mně dělá taky, se podívej na můj gamertag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 a neni to uplne jedno jake datumy mate u ajchu? :D hlavne ze je mate splnene ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Mě to děla taky a nějak mi to nevadí....koukni... http://profile.mygamercard.net/Hohny%20EU Jinak Gears of War 2 má vyjít 7.listopadu.....takže oficiálně ještě nevyšlo...obdivuji tvojí odvahu že si stím šel na live... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 tak takle já s tím na livu nebyl já jsem měl vyndanej kabel když jsem to hrál, ale když jsem to vypnul tak jsem se šel mrknout do market place jestli tam není nějká nová arcadovka na stažení no a pak se mi to tam objevilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jonny
Ahoj chci se zeptat jestli nevýte proč mi u novějších her jako gow 2 nebo far cry 2 a nebo fable 2 píše že jsem to udělal 1. ledna 1970 1:00:00 a v xku mám nastavenej správnej datum a čas a na PC taky. Trochu mě to štve.
Když tak tady http://profile.mygamercard.net/Jonny2602
Jestli to už tady bylo tak sry nevšiml jsem si toho.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts