407sw Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Tak se me na toto dnes kamos zeptal a ja stale nwm zda je to lepsi s ci bez ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 nejlepsi je eletricky holici strojek :D:D:D ale musi se to snim umet :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Kamarád se ptal, hahahaha :D směju se, moc ... Teď vážně, takže tě zajímá, jak se máš ve 14 holit jo? ... Inu dobře ... s Pěnou :P EDIT: Jestli máš holící strojek, tak s pěnou ne-e :D EDIT2: A jestli máš hroznou potřebu oholit si koule, tak ti radím, nikdy nepoužívej vodu po holení :D rox ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Strojek? Ehm.. to snad jeste ne, to si necham na ctyrictku.. :D Strniste fakt ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Jedine s pěnou:D když se holim bez pěny tak mě pak pálí celá držka a když se přidá francovka tak je to utrpení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 S penou! Ale jen ten gel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Bez peny mas celkem predpoklady mit akne na mistech, kde se holis. Takze jedine s penou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Bez peny mas celkem predpoklady mit akne na mistech, kde se holis. Takze jedine s penou ;) neříkal bych tomu akne spíš podrážděnou(zarudlou) pokožku:) Ale nechápu jak se někdo může holit žiletkou bez pěny! Vždyť to snad ani nejde ne xD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zappik Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 jedině gel od gillete :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 ...Ale nechápu jak se někdo může holit žiletkou bez pěny! Vždyť to snad ani nejde ne xD? Přesně... xD Jinak ja jedu Gillet powa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 ja tiez davam gel alebo penu...ale ked tak narychlo tak horuca voda(nie moc) a mokry kxicht :D napr v sprche...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 jasny ze s penou :D bez toho to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 me teda staci trochu sprchoveho gelu xD penu ani nic special jsem nikdy nepouzival :D (a po sprse nebo koupani to jde este lip) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 s pěnou(gel) jedine :D nevidim jedinej duvod proc ji nepouzit :) ta doba se fakt meni.. :D ja se zacal holit v 16ti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 osobně dávám přednost elektrickým holícím strojkům - některé se mohou používat i za mokra s pěnou/helem koupil sem si ten Fusion a hm...tak jako no, nevim, radši mám rpostě elektriku, nelíbí se mi mít obličej tak divně jemnej. Navíc si připadám po oholení žiletkou že mám nahou držku... Doporučuji jak již byl zmíněno holit po koupání - ty "vousy" změknou a jde to líp. jestli chceš holit koule, tak bych měl dobrou poznámku: možná tě to pak bude pár dní dost svědit a kousat. Zadek radši nech bejt, to je pak utrpení si sednout xD a hlavně bacha na holení proti směru růstu chlupů/vousů!! Já se třeba ještě s Fusionem holil proti růstu vousů a pohoda, kamarád to zkusil a měl opuchlej obličej a zanítilo se mu kde co xD Njn, hold každej je jinej a každému něco sedne víc. verdikt: pokud je ta možnost tak gel/pěna - prostě aby ty břity nejely po pokožce p.s. taky sem jako malej měl ty kamarády co chtěli všechno vědět a tak sem se ptal za ně xD p.s. 2.tohle už je fakt zcestný, to má být forum o konzolích :-D a kde sme to zase zakotvili? :-D p.s. 3. nechci se tě nijak dotknout, ale ve 14 stačí přetřít huba jitrnicí a sleze to samo - případně si hodně silně bouchnout s dveřima aby to opadalo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 sry za ot ale u posledniho postu sem se zasmal.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Ve 14 malý?... Já ti nevím... Podle mě se definice "malého" posílá čím dál tím blíže k narození...(Pro mě to je někde okolo 12. - 13. roku, kdy končí pojem "malý".) Mno známý měl už ve 14 strniště, takže negeneralizuj. :P (I když třeba já mám i v 19 takové to mladické chmýří. :) ) no pro mě je malý do 15, kdy je ti vydán OP. ano, ale to je spíše výjimka že již ve 14 mají strniště, leč dosti pochybuji, že to stniště je větší plochy než kotlety, brada či pod nosem. To by pak mohli jít do cirkusu a vystupovat tam jako vousaté děti :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 na to chmíříčko stačí když na to napatláš trochu mejdla a přejedeš žiletkou, škoda pěny :lol: .. používám, když si holim nohy, to vyjde na stejno .. (ehm, kvůli cyklistice, nikoliv kvůli odlišné orientaci, jen aby nedošlo k omylu :)) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 1, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 holim si nohy, (ehm, kvůli cyklistice, nikoliv kvůli odlišné orientaci, jen aby nedošlo k omylu :)) ) folty , no jasne :lol: Ja se holim jedine s penou , bez ni jsem to zkosel jen jednou , protoze mi dosla a je to fakt humus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 osobně dávám přednost elektrickým holícím strojkům - některé se mohou používat i za mokra s pěnou/helemkoupil sem si ten Fusion a hm...tak jako no, nevim, radši mám rpostě elektriku, nelíbí se mi mít obličej tak divně jemnej. Navíc si připadám po oholení žiletkou že mám nahou držku... Doporučuji jak již byl zmíněno holit po koupání - ty "vousy" změknou a jde to líp. jestli chceš holit koule, tak bych měl dobrou poznámku: možná tě to pak bude pár dní dost svědit a kousat. Zadek radši nech bejt, to je pak utrpení si sednout xD a hlavně bacha na holení proti směru růstu chlupů/vousů!! Já se třeba ještě s Fusionem holil proti růstu vousů a pohoda, kamarád to zkusil a měl opuchlej obličej a zanítilo se mu kde co xD Njn, hold každej je jinej a každému něco sedne víc. verdikt: pokud je ta možnost tak gel/pěna - prostě aby ty břity nejely po pokožce p.s. taky sem jako malej měl ty kamarády co chtěli všechno vědět a tak sem se ptal za ně xD p.s. 2.tohle už je fakt zcestný, to má být forum o konzolích :-D a kde sme to zase zakotvili? :-D p.s. 3. nechci se tě nijak dotknout, ale ve 14 stačí přetřít huba jitrnicí a sleze to samo - případně si hodně silně bouchnout s dveřima aby to opadalo :-D tak to jsem se zasmal : pripadne si hodne silne bouchnout s dverma aby to opadala no dobry no :D.......ja si holim ruce jsem moc chlupatej:-D ale na to pouzivam holici strojek :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 zatím není třeba tak bez :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 používám gel na holení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Super oživovat více než rok stare téma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 15, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 používám gel na holení :) No jo, někdo hold na sebe musí upozornit ... ža ano ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 No jo, někdo holt na sebe musí upozornit ... ža ano ? ;) ano :) a proč bych nemohl? tema nebylo uzamčené :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.