Han3 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2010 Na holení mi stačí voda @ žiletka, víc nepotřebuju Super oživovat více než rok stare téma... No jo, někdo holt na sebe musí upozornit ... ža ano ? ;) v čem je problém? holení tu bylo, je a bude = stále aktuální téma Citovat
pernaaa Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 Nahodou, ja sem vubec netusil ze takova chujovina tady je a super sem se zasmal. Nektery posty kandidujou na mistni hlasky :cheesygrin: Nejlepsi "Zadek radši nech bejt, to je pak utrpení si sednout" :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Bez peny se holi jen chuck norris, ale zjistil ze ho to taky skrabe, tak se od te doby neholi :cheesygrin:. To je totiz jedina vec ktere se boji... Citovat
Smaky Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 To jste borci,ptát se jak se holit na console foru...Ještě se zeptejte,jestli je lepší mít předkožku,nebo ptáka bez...nebo jak jí stahovat...Nebo co je lepší na utírání prdele,jestli jemnej toaletní papír nebo šmirgl papír ....fakt jsem zvědavej co z vás vypadne příště. Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 bez pěny a ne upně holit :) mě prostě strniště sluší :) Citovat
*Sphinx* Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 staci gel a nebo jenom kdyz spechas strojkem na vlasy xD Citovat
Smaky Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 staci gel a nebo jenom kdyz spechas strojkem na vlasy xD Jo,to tvoje chmíří by tak strojek na vlasy vzal xDD ve 14 letech pro nechápavé :roll: Citovat
*Sphinx* Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 jenom radim nikdo nerika ze se holim ty vole :dozey: PS:nechci tady spamovat dalsim topicem jako to dela smaky ale kdyby ses odival tak mne za chvilu bude 15 a to uz je vek kdy cloveku vousy narostou nerikam ze mam buhvijake strniste a nechci ze sebe delat starsiho smaky: ses pekne trapnej ale rekl si svuj nazor Citovat
Smaky Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 nebreč xDD lockněte to,to je trapnej topic xDDDDDDDDD Citovat
NewX4 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 Gel na holení ..... =) Smaky ... ty seš trapnej .... nechapu proč by mel brecet .. spis ty .... =') btw : me rostly fusy uz ve 14 .... Citovat
Smaky Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 Ach jo,tyhle nováčci už mě unavujou :dozey: abych nebyl offtopic,k holení používám pěnu...snad jako každej :roll: Citovat
Zavorka Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 btw : me rostly fusy uz ve 14 .... však ve 40 budeš mít plešku :) Citovat
LuK4SO Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 však ve 40 budeš mít plešku :) kamošovýmu bratrovy je 8 a už má knír :D to znamená že bude mýt plešku už ve 34? :D Citovat
Smaky Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2010 kamošovýmu bratrovy je 8 a už má knír :D to znamená že bude mýt plešku už ve 34? :D Nebydlíte někde u Černobylu? Citovat
Arcane Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2010 heh, dřív jsem používal pěnu ale nebavilo mě holit se takovou dobu a srát se s pěnou takže mi stačí jen namokřit a oholit...nebolí to a nemám ani podrážděnou kůži a pak to dělám i proti růstu :D navíc to dělám na poslední chvíli když jedu na intr tak bych nestihál bus :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.