xDante1986 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Práce na castlevanii: order of ecclesia je pomalu u konce, proto se ptám jaký další návod chcete máte pět možností :) takže Choose well. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Mno tak zatim to je jasný co asi budeš dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 zatim mě trošku odrazuje nový grafický kabátek nového zeldy, ale chci se přemoct a začít to hrát. každopádně udělej návod na zeldu :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Podl ankety to je uz asi jasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Zatim je to pořád jednoznačný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 tak se do toho pomalu pustím, dnes nebo zítra :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Čus, potřeboval bych návod na James Bond Quantum of solace......Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 myslíš na nds? na webu je už návod na ps2 verzi....zkus myslím, že bude podobnej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 no nic už nehlasujte, budu dělat toho zeldu..až dodělám bude dalšíhlasování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 zatím jsem moc nehrál, ale jsem v chrámu ohně, kdyby chtěl někdo, tak do této části už je návod hotov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts