allKOhoLÍK Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Prosím vás, jak poznám při koupi nového PSP Slim/Lite, jaký je tam firmware?? ...přemýšlím, že bych si koupil funglovku, ale mám strach, aby to šlo cracknout na hry z netu. Je to třeba na krabici nebo někde? Díky!:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Prosím vás, jak poznám při koupi nového PSP Slim/Lite, jaký je tam firmware?? ...přemýšlím, že bych si koupil funglovku, ale mám strach, aby to šlo cracknout na hry z netu.Je to třeba na krabici nebo někde? Díky!:bash: Myslim že by jsi mněl řist tomu kdo ti to prodava ať ti ho pujči do ruky a ty se kukni. (ja to taky udělal) a nebo na krabici by nemnělo byt nějake mismeno tušim že G, ale nevim jestli to tak je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 já ti dodám nové ::D 2000 slima :) prodáváme a tam je old fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 allKOhoLÍK Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 A jaká by byla cena? já ti dodám nové ::D 2000 slima :) prodáváme a tam je old fw ...ale musím ho zapnout a mrknou se na to někde v options, že? Nebo ne? :) Myslim že by jsi mněl řist tomu kdo ti to prodava ať ti ho pujči do ruky a ty se kukni. (ja to taky udělal) a nebo na krabici by mnělo byt nějake mismeno tušim že G, ale nevim jestli to tak je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Podivas se na krabici a pokud je tam G, tak nebrat. Nebo poprosis o predvedeni, o ozkouseni a podivas se do system settings -> system information a mas jasno. FW musi byt mensi nez 4.01. ... proc by jsi to musel u toho dantoveho zapinat?? Kdyz ti rekl, ze je tam stary, tak je tam stary, poslal by ti to, jako flashnutelne PSP, nemusel by jsi nic kontrolovat, kdyz ti to slibil :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 allKOhoLÍK Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 4,01 ož tedy nebrat... Ještě jedna, možná blbá, otázka - to G, kde bych ho měl na té krabici hledat?? ...to s tím otvíráním...to jsem reagoval na ten příspěvek výš, ne na ten dantův... Možná jsem to tam blbě napsal, nevšiml jsem si. Podivas se na krabici a pokud je tam G, tak nebrat. Nebo poprosis o predvedeni, o ozkouseni a podivas se do system settings -> system information a mas jasno. FW musi byt mensi nez 4.01.... proc by jsi to musel u toho dantoveho zapinat?? Kdyz ti rekl, ze je tam stary, tak je tam stary, poslal by ti to, jako flashnutelne PSP, nemusel by jsi nic kontrolovat, kdyz ti to slibil :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hugo Toxxx1468622122 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 To G je zboku na té krabici. Zepředu krabice je obrázek PSP a ted vlevo nebo vpravo od toho, je to na takovým jako by čárkovým kodu. A s tím G to není až tak uplně pravda, pač já mám na krabici G ale OFW 3.95 a ty nový desky rozjedou prej FW 4.01 a výš:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
allKOhoLÍK
Prosím vás, jak poznám při koupi nového PSP Slim/Lite, jaký je tam firmware?? ...přemýšlím, že bych si koupil funglovku, ale mám strach, aby to šlo cracknout na hry z netu.
Je to třeba na krabici nebo někde?
Díky!:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts