ramalamadingdong Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 V hre bude 6 hernych modov,tuning a uprava vozidla,30 trati a 36 aut a motoriek.Podla mna tieto obrazky nevyzeraju nejak dobre :lol: ,ale dufam ze v IN-GAME to bude lepsie :) Obal hry: :arrow: Screen .No 1: :arrow: Screen .No 2: :arrow: Screen .No 3: :arrow: Screen .No 4: :arrow: Screen .No 5: :arrow: Screen .No 6: :arrow: Screen .No 7: :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Slušné,ale Burnout Dominator a GT4 to převálcují! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Slušné,ale Burnout Dominator a GT4 to převálcují!tak to urcite,a hlavne GT4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Vite kdy to ma vyjit?Myslim ze na odreagovani to bude dobry :wink: Tyhle hry sem se neco nahral v jave :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 :shock: tomuhle se říká "líný" port. Na DSku vypadá "úplně" stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Já tomu moc šancí nedávám. Na mobilu je to super hra, protože nabízí fakt dost a nemá nijak velkou konkurenci. Ale na PSP to bude "jen" další F&F s pár novinkama (jestli vůbec) a podle screenů i dost chabou grafikou. Navíc je to jejich první hra na PSP (vlastně jestli nekecám, tak snad i úplně první hra mimo okruh Java), takže bych se dost bál kvality co se technického zpracování týká - chyby, optimalizace... Myslím, že Gameloft by měl zůstat u Java her, nebo alespoň příjít s něčím novým, takhle do toho imho zbytečně vyvaří peníze :roll: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Já tomu moc šancí nedávám. Na mobilu je to super hra, protože nabízí fakt dost a nemá nijak velkou konkurenci. Ale na PSP to bude "jen" další F&F s pár novinkama (jestli vůbec) a podle screenů i dost chabou grafikou. Navíc je to jejich první hra na PSP (vlastně jestli nekecám, tak snad i úplně první hra mimo okruh Java), takže bych se dost bál kvality co se technického zpracování týká - chyby, optimalizace... Myslím, že Gameloft by měl zůstat u Java her, nebo alespoň příjít s něčím novým, takhle do toho imho zbytečně vyvaří peníze :roll: .Vubec se divim ze do toho Gameloft jde.V java hrach jeto zaruka kvality ale na PSP nevim.Uvidime jak to to dopadne.Mozna to bude dobry jen pri cekani na bus :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 ...bleeee...dalsi tunning... ..navic to vypada "strase"..ikdyz nejsem zastance nazoru, ze grafika je hlavni, tak u tehle her je to skoro to nejdulezitejsi(ptz je to nekonecne omilani dokola a o nic jinyho nejde)... ..gameloft me dost pobavil u desitek her na mobilu, ale at tam raci zustanou..tady se akorat spalej :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 ...bleeee...dalsi tunning.....navic to vypada "strase"..ikdyz nejsem zastance nazoru, ze grafika je hlavni, tak u tehle her je to skoro to nejdulezitejsi(ptz je to nekonecne omilani dokola a o nic jinyho nejde)... ..gameloft me dost pobavil u desitek her na mobilu, ale at tam raci zustanou..tady se akorat spalej :wink: souhlasim :) ....ty obrazky jsou strasny :( (grafika) :( ...a presne tak at zustanou na mobilu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Tak to musim mit!!! Jako byvaly N-gager sem to valil a byla to jedna z nejlepsich her na N-gage. Pravda grafika nic moc ale neva zabavna hra to byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 asi se tam nejde volne jezidit po meste??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 To bude nieco podobne ako Outrun Coast to Coast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Vypadá to hodně podobně jak na N-gage, zázrak to nebude ale NFS to určitě předčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Vypadá to hodně podobně jak na N-gage, zázrak to nebude ale NFS to určitě předčí. Ty máš ale koukám nějakou silnou averzi k NFS :D . Jinak já to beru takhle - když se vžiju do role legála, tak nevidím jedinej důvod, proč bych kupoval tuhle hru za nějakých 1200,-Kč, když ji můžu mít na mobil za 59,-Kč. Bude podle mě naprosto stejný (mám na mysli např. módy, kariéra atd...) jako na mobilu, jen trochu rozsáhlejší, s "mírně" vylepšenou grafikou (ne o moc) a spoustou chyb :roll: . Pravda, zatím tu máme jen informaci, že hra by měla vyjít, nic jiného, ale já v tom žádný převrat nevidím a ikdyž mě poslední NFS trochu zklamaly, nemyslím, že by je zrovna tahle hra trumfla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 mno me se to teda graficky vůbec nelibi....to kdyz uz tak za ty prachy co to bude stat novy tak to radsi fakt ty carbony...fakt mi to spis pride jak java hra nez hra na psp.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 llol kdytje to akorat predelavka z n-gage o trooch vylepseny ta grafika je strasna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 No graficky mi to připadá nic moc a jka bylo řečeno je to skoro uplně stejný jak na N-gage. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 jako vypada to docela trapne asi si s tim moc nedali trochu prekopali ngage verzi takze urco se neni na co tesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 trochu? kdyt tam skoro nic neni akorat je to trchu vyhlazeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 jako jo je to humus no souhlasim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Vypadá to hodně podobně jak na N-gage, zázrak to nebude ale NFS to určitě předčí. Ty máš ale koukám nějakou silnou averzi k NFS :D . Jinak já to beru takhle - když se vžiju do role legála, tak nevidím jedinej důvod, proč bych kupoval tuhle hru za nějakých 1200,-Kč, když ji můžu mít na mobil za 59,-Kč. Bude podle mě naprosto stejný (mám na mysli např. módy, kariéra atd...) jako na mobilu, jen trochu rozsáhlejší, s "mírně" vylepšenou grafikou (ne o moc) a spoustou chyb :roll: . Pravda, zatím tu máme jen informaci, že hra by měla vyjít, nic jiného, ale já v tom žádný převrat nevidím a ikdyž mě poslední NFS trochu zklamaly, nemyslím, že by je zrovna tahle hra trumfla... Jo tak trochu nemám NFS rád. Na PC jsem skončil u petky a na PSP je to nic moc. Mozna by me mohl presvedcit infrastructure multiplayer................... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havid Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Mám to na mobilu a fakt podobná grafika, ale na to že to je mobil a tohle je psp tag nic moc no... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 co mas za foufa se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evoluzione Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 teray bude naj pecka test drive pokial nedorobia GT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 hmm na ten test drive sem zvedavej....jenom se radsi tolik netesim abych nebyl zklamanej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.