Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Asphalt: Urban GT 2

ramalamadingdong

Recommended Posts

V hre bude 6 hernych modov,tuning a uprava vozidla,30 trati a 36 aut a motoriek.Podla mna tieto obrazky nevyzeraju nejak dobre :lol: ,ale dufam ze v IN-GAME to bude lepsie :)

Obal hry: :arrow:

i132252_asphalt2coverpsp.jpg

Screen .No 1: :arrow:

i132263_a11qjpreviewth.jpg

Screen .No 2: :arrow:

i132256_a2qjpreviewth.jpg

Screen .No 3: :arrow:

i132257_a3qjpreviewth.jpg

Screen .No 4: :arrow:

i132259_a7qjpreviewth.jpg

Screen .No 5: :arrow:

i132261_a10qjpreviewth.jpg

Screen .No 6: :arrow:

i132255_a1qjpreviewth.jpg

Screen .No 7: :arrow:

i132265_a6qjpreviewth.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tomu moc šancí nedávám. Na mobilu je to super hra, protože nabízí fakt dost a nemá nijak velkou konkurenci. Ale na PSP to bude "jen" další F&F s pár novinkama (jestli vůbec) a podle screenů i dost chabou grafikou. Navíc je to jejich první hra na PSP (vlastně jestli nekecám, tak snad i úplně první hra mimo okruh Java), takže bych se dost bál kvality co se technického zpracování týká - chyby, optimalizace... Myslím, že Gameloft by měl zůstat u Java her, nebo alespoň příjít s něčím novým, takhle do toho imho zbytečně vyvaří peníze :roll: .

Odkaz ke komentáři

Já tomu moc šancí nedávám. Na mobilu je to super hra, protože nabízí fakt dost a nemá nijak velkou konkurenci. Ale na PSP to bude "jen" další F&F s pár novinkama (jestli vůbec) a podle screenů i dost chabou grafikou. Navíc je to jejich první hra na PSP (vlastně jestli nekecám, tak snad i úplně první hra mimo okruh Java), takže bych se dost bál kvality co se technického zpracování týká - chyby, optimalizace... Myslím, že Gameloft by měl zůstat u Java her, nebo alespoň příjít s něčím novým, takhle do toho imho zbytečně vyvaří peníze :roll: .
Vubec se divim ze do toho Gameloft jde.V java hrach jeto zaruka kvality ale na PSP nevim.Uvidime jak to to dopadne.Mozna to bude dobry jen pri cekani na bus :wink:
Odkaz ke komentáři

...bleeee...dalsi tunning...

..navic to vypada "strase"..ikdyz nejsem zastance nazoru, ze grafika je hlavni, tak u tehle her je to skoro to nejdulezitejsi(ptz je to nekonecne omilani dokola a o nic jinyho nejde)...

..gameloft me dost pobavil u desitek her na mobilu, ale at tam raci zustanou..tady se akorat spalej :wink:

Odkaz ke komentáři

...bleeee...dalsi tunning...

..navic to vypada "strase"..ikdyz nejsem zastance nazoru, ze grafika je hlavni, tak u tehle her je to skoro to nejdulezitejsi(ptz je to nekonecne omilani dokola a o nic jinyho nejde)...

..gameloft me dost pobavil u desitek her na mobilu, ale at tam raci zustanou..tady se akorat spalej :wink:

souhlasim :) ....ty obrazky jsou strasny :( (grafika) :( ...a presne tak at zustanou na mobilu :)

Odkaz ke komentáři

Vypadá to hodně podobně jak na N-gage, zázrak to nebude ale NFS to určitě předčí.

Ty máš ale koukám nějakou silnou averzi k NFS :D .

Jinak já to beru takhle - když se vžiju do role legála, tak nevidím jedinej důvod, proč bych kupoval tuhle hru za nějakých 1200,-Kč, když ji můžu mít na mobil za 59,-Kč. Bude podle mě naprosto stejný (mám na mysli např. módy, kariéra atd...) jako na mobilu, jen trochu rozsáhlejší, s "mírně" vylepšenou grafikou (ne o moc) a spoustou chyb :roll: .

Pravda, zatím tu máme jen informaci, že hra by měla vyjít, nic jiného, ale já v tom žádný převrat nevidím a ikdyž mě poslední NFS trochu zklamaly, nemyslím, že by je zrovna tahle hra trumfla...

Odkaz ke komentáři

Vypadá to hodně podobně jak na N-gage, zázrak to nebude ale NFS to určitě předčí.

Ty máš ale koukám nějakou silnou averzi k NFS :D .

Jinak já to beru takhle - když se vžiju do role legála, tak nevidím jedinej důvod, proč bych kupoval tuhle hru za nějakých 1200,-Kč, když ji můžu mít na mobil za 59,-Kč. Bude podle mě naprosto stejný (mám na mysli např. módy, kariéra atd...) jako na mobilu, jen trochu rozsáhlejší, s "mírně" vylepšenou grafikou (ne o moc) a spoustou chyb :roll: .

Pravda, zatím tu máme jen informaci, že hra by měla vyjít, nic jiného, ale já v tom žádný převrat nevidím a ikdyž mě poslední NFS trochu zklamaly, nemyslím, že by je zrovna tahle hra trumfla...

Jo tak trochu nemám NFS rád. Na PC jsem skončil u petky a na PSP je to nic moc. Mozna by me mohl presvedcit infrastructure multiplayer................... :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu